Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано,некаде у меѓу-простор се осеќам дека се наоѓам. Нема комфортна зона повеќе.....

гитла

Кајги,
Не знаеш само какво е чувството кога ќе ги пробаш повторно некогаш носените (заборавени) фармерки и ќе сфатиш дека можеш пак да ги носиш :)

Forrest Gump and Gregor
Sitting in a tree
K-I-S-S-I-N-G

Да живеат топлите браќа! Љубовта нема граници!

Rainbow_flag_and_blue_skies.jpg

D, topli pozdravi i cestitki od glorious Francija. Mnogu mi e cicka da ti kazam prao, iako gazov mi padna od stoenje dodeka stasav do tamu. <3
Bidi umna! mwe
i izvini za kirilica na pc vo ima samo angliski font i ruska poddrska a ruskite se isprepleteni pa ni taa kirilica ne ja biva.

Д.К

Комшијава има аргентинска дога, пуштена слободна да шета на улица колку сака. Само што излегов ја гледам пред мене на едно 10 тина метри, се намовнав, ја погледав 2-3 секунди, лека-полека се завртив назад и се вратив до порта. Додека ја гледав, како заминува се подалеку и подалеку од мене... јас само си помислив: Се да ти ебам, комши, то ќеркичето, море не! Внуката да и го наклам за зимница...

И така по 5 минути појдов до продавница. :X3:

И забот дури почна да ме дупит. Само што си легнав почна да ме боли, се вртев можда саат време у кревет ко будала, станав седнав пред компјутер пак, и еве го престана.
Сеа од страв да не ме здоболи пак, цела вечер ќе ја преседам пред компјутер :pos:

Ej, филмот со Де Ниро и бејзболот на Сител. Добро што им текнало да го дадат, го немам одамна гледано.

ДК
Саботата не бев на работа после којзнае колку време, Интер тепаа 0-7 (после којзнае колку време:pos:) Балотели промаши пенал.
Викендов го прогласувам за успешен (y)

Не чини батеријата од лаптопов, не полни мора да биде приклучен а гаранција има ама и мрза кој да оди да го носи...

Ги чекам овие да дојдат за да земам од нив тоа што ми треба...

Креатинот при крај ми е уште едно пакување ми треба за да го завршам циклусот до Ноември, онај како песок што е ми дава повеќе енергија отколку ситниот како брашно...

Д. ме заебава погодени сме биле јас и таа, јас не сум и зборувал и таа не ми зборувала :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, јас си стоев фино културно настрана таа дојде и ми застана со грбот и си стоиме така грб со грб, тоа не мачат жениве :icon_lol:. Па му викам имаш среќа брат ти шо го сакаат пичината иначе кур точак ќе возеше :pos::pos::pos::pos::pos:, му вика брат излезе синџирот цел саат го местев, па доби одговор шо ти е гајле не е твој :pos::pos::pos::pos:. М. Вика кој му даде на будалиов точак да вози му објаснив дека од С. е од брат му женска му :pos::pos::pos::pos::pos:, вика цела фамилија будали се :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Kaj si Kajgooo so pravis?
-Jas arna te po doma si vikam da izlezam malku ama slusaj ladno e i toa mnogu...sepak edno kafence na brzina po kaficite nema da e na loso...:pipi:
Inace pesnicevo mnogu mi se sviga a tebe?

битно имам лепота од колешка,хемијата ако не ми оде ич.....добро ?! :D не е уопште добро гнидо една :tapp:

почнав да се жалам као нешто нагорнина ми дојди,че биде убав на мајка :icon_lol:

Кајг, треба да се гребаат ѕидовите, па глет, па поликолор и уметничката е веќе пазарена, 2-3 слики избрани и ми требаат идеи... нешо јако :) али ќе ми виси Jean Michel Jarre- Oxygene каверот на ѕид ЈЕЕЕЕЕ... и да си го зеам системот да разбацам 200 вати низ соба :)

ДК,
Денес посебен денов навистина...
Има некои и не баш толку фини работи.. но еве денес решив да ги игнорирам...
Убав ден Кајги! Убав!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom