Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга, грбот многу ме боли, се напив апчиња ама уште не можам да заспијам па ти се истурам на тебе. Ни Вендоксин капи не помагаат :( ќе треба да пробам со Космодиск и Др. Левин магнетен појас за колена, сигурно овие работи ќе ме регенерираат (y) не се чуди, сите овие глупости баба ми ги има изнакупено. :tapp:

прееска чекам на кожно со сестра ми за алергијата нејзина и една баба и се убацува и и вика знаела да баи за алергии, и кажа и како, начинов на баење чоече :tapp: Мислам дека сите го знаете планот за истребување на Евреите, е, истиот тој треба да се примени кон сите овие што веруваат во такви срања а бонус на сето тоа дремат на доктор и после докторот ќе им е крив ако не оздрават, а ако оздрават, Господ бил тука :vozbud: :love: Нема Господ и библиски ликови во медицината, помирете се. Заради ваков срање народ не завршив медицина иако тоа ми беше сон од мало дете, да бев во друга држава, можеби.

И така, ќе ме нема недела дена, да видам малку одмор од државава иако повеќе одам на замор. Барем ќе спијам во град што не е загаден 25 пати повеќе од нормалата.

Чус.

Kajgooooo znaes li oti sum kako izdrogirana? Ja sto nemam spieno nemam,sto sum izmorena-izmorena sum...ama pa i namesto da spijam-cekam nekoj da se probudi....toa ti e ljubov kajgic....inace mu prostih malkicko i saa pak sme si kako gulapcinja zaljubenki...srcka e be :pipi:

Драга,

Знаеш нели како коњот секогаш си гледа напред?
Е, и мене ми треба тоа, една точка на фокус и да не мрднам од неа. Знам која треба да ми е таа точка, фокусирана сум, али ситница ми треба да ме дефокусира.

А и овие конциве, леле колку ме нервираат, ми сметаат, се воздржувам да не си ги откорнам од мене. :mad:

Кога ги читам Зоза, Скај и Саншајн

suicidal-barney.gif

Кајгано
Погоди која ми се кеца највише овија днови, никад нема да погодиш знам Ч )
Ивет од Ало ало серију

Кој афстралиски бисер сам треснаја
Лани летоска за нову годину : )))

Имај убаф викенд Кајгано, ја ке пробам да иам, убави фудбалски дербиња, романтик динер вит мај грлфренд, финале у кошарци..

поздраф нездраф

ДК,

Најхардкор цртан филм на сите времиња: http://www.comedycentral.com/shows/brickleberry

Не е за помали од 21 година (сепак е амерички, да одиме според нивните закони).

Се потурив од смеење. :pos:

Ајде пријатно.

Драга К,
ова е последниот викенд од летото. Сончев и прекрасен, а јас седам дома и учам. Па и среќна сум поради тоа. Од што сум среќна што учам и среќна што седам дома - страв ме фаќа.
Станувам пријател со една прекрасна личност, драга. Ми годи муабетот со неа. Ама свесна сум дека пријателството ни е граница. Се надевам свесен е и тој. И онака срцево на друг му припаѓа.
Во секој случај убаво е, по толку време, да сознаам дека уживам во муабет со спротивниот пол и се смеам на туѓи шеги а не се неговите. Барем ми дава надеж дека наоколу постојат и дрги луѓе кои можат да ми ги задоволат апетитите.
Си тече животот лека полека, еден ден сме овде еден ден онде. Ех ме фаќа меланхолија што не можам да го фатам времето во некоја рибарска мрежа па да го имам барем како спомен. Имам потреба да го испишам некаде, да зацртам дека се битосувало низ годините кои поминале... да покажам како нештата се смениле, да кажам дека тек ќе се менуваат...
Сакам да напишам една книга, ама никогаш не можам да си ги средам мислите, да го задржам текот на пишување и да не се префрлам на нешто друго.
Па се ми е интересно мене.
Остани ми поздравена Кајгано,
до нашето следно пишување
Со љубов, Енола

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom