Драга, вака, си ја затворив можноста да мислам премногу, работам логички и досега ефикасно. Нивото на мојата психичка состојба се зголеми, телото е уморно а умот слободен, конечно. Е сега е редно да откачам нешто, редно е да не се зезам и некој да ме прави будала на здрав мозок (јес да сум будала али во некоја попозитивна смисла). Fuck off, крај, не се замарам за глупости, што е мое кажувам, што не е мое помагам, што стварно не е мое кој што сака нека прави. Доволно беше некој да ме зеза за банални глупости, па на крај коа си ги скоцкав коцките, си викам „еее брао бе, добро утро“ и сеа веќе мислам дека не мора да го кажам сето тоа, ќе се кае еден ден али... тогаш за тогаш, јес да мојата „добра душа“ па ќе се врати да изиграва рамо за плачење, ама друго е.
Till then I'll remain harsh and cruel, and to anyone who wanna harm me, let them come!
And yeah, I'll start running after the impossible and it's simply impossible in my eyes, nothing is truly impossible. But I'll be really happy after, the other people will see that impossible is nothing when I say it
успат супер помин онака непланирано сношти отидов на Manu Chao, и ја користам ваа прилика да поздравам форум екипа

топ беше
Farewell my dear! Until the next time!