Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajgic denes sum presrekna mi se vrati koleskata od odmor i kpnecno direktorot dozvoli ja i ona zaedno na smena (imavme zabrana na ista smena ja i ona) denes girektorceto moe konecno dozvoli...so merak rabotime issta je ko mene luda otkacena,zabavno a da znas i nahubavi sme :) sea odame edno kafence da drmneme i ke cekame 6h da si odame kisic kajgic

Драга денеска е можда најбитниот ден во 2013 за мене. Не можам да спијам, имам страв од неуспех а знам дека сум доволно спремен и дека можам да се справам со предизвикот.

Посакај ми среќа, морам да успеам.

Hug

Посакај ми среќа, морам да успеам.

Пиши последиците коа ќе заврши сето тоа :)

Драга Кајгана,

Ти неам пишано од поодамна. Полека но сигурно се навикнувам на одморот дома, се навикнувам на ладното време, се навикнувам на луѓето околу мене. Интересно е да видиш што се случувало додека си бил надвор од државата 8 месеци. За многу нешта знаев (да се живи и здрави Ацид и Мистичен, основачите на Кајгана, и Марк Закерберг, основачот на Фејсбук) некои работи пријатно ме изненадија, некои непријатно, но тоа е.

Леле леле кајганоооооооо, патикитеееее... моите патики ги фрлиле во ѓубре ! Фармерки џемпери јакни, што сакаш чепкај ми, ама патиките не. Скинати биле ? ПА ШТО ? Јас такви си ги сакав и си ги носев. Збеснав :mad: I'm gonna kill somebody.

ttab.png

:icon_lol: Јебига досадно.

kajgo moja ubava...samo da ti kazam deka jas denes ke sum zombi,ne spijam uste malku ke odam na sopingce ako posle ima vreme ke spijam ako ne odam na rabota pa ke izdrzam valjda :pipi:....jbg ja nervi i vreme nemam za nerviranje....:свиркам:

Ова шлајмовите од сабајле, не можат ни со шпакла да се раздвојат од лабаво.

Јебем ти цигари, јебем ти кашлица, јебем ти држава!

Добар ден ДК
станав денеска еве, пуштам пцто, пишувам nine inch nails на wiki, пуштам на јутуб песни нивни.
се едуцирам за нив што можно побрзо, зошто вчера имав чувство дека Anne. ќе сака да ми збрца нож за тоа што се избрукав :)

Anne. да сакаше да ти збрца нож, немаше да имаш чувство, туку ќе беше сигурен во тоа. ;)
Ништо страшно, само да знаеш колку луѓе ја прават истата грешка и не знаат дека ова е каверот уствари.

Туку Драга,
Цело сабајле ми стоеја врапчиња покрај прозор. Две убавки, шаренки и малечки, слободно моеш да ги смештиш во дланка, срцки. Едното си го сликав и еве wallpaper ми е на мобилниот. :love:

лицемерни гомна kurwaaaa

зошто бе зоштооо ууууу без врска еј....ќе мора да се изолирам троа на некој период.

пријатно

Кајг, сношти, I was enlightened... не е проблемот во мене, т.е. во мене, незнам не да речам... веќе сум преуморен и неам ќејф на ништо, сакам одмор, одмор, одмор...

Барам свеќа, барам улични светла ...
на патот патник без сопатник и ѕвезда ...
јас барам светлина во тунелот темен,
очиве болат од напрегање сакам одмор од денес!
Барам свеќа, барам улични светла ...
на патот патник без сопатник и ѕвезда ...
здравиот разум е болен ... сум искршен и здробен ... полека истуркав до нов ден ...​

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom