Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга кајгана (не јајце на око) сакам да протестирам поради рушењето на моето име на форумов и подбивање на сметката на Коле Чашуле овде. Да знаете дека сите ке бидете уапсени и ке одговарате пред бараката на Иван на сред ливада.

Добар ден,ако ги исклучиме некои кретени.........if you know what i mean.

Чекајте другари стојте........еве го професорот. :D

И официјално а добив првата корпа на факултетот од кретените задолжени да "помагат" на студентите :icon_lol:

awkward

How to kill the man in someone... DIY

Expose em to anger long enough so they'll learn to hate, then make em hate everything. And leave, leave so they realize that it's not good and they start to be good, at least trying. At the end you got "good" person with so much confused feelings they start to feel nothing, literally nothing. You just killed the man, how to put it back?
Oh I don't know, looking for the answer for few years, just everything won't work. And I'm numb, so much feelings, nothing complete and nothing works.

и тоа кајг, ја добар демек во цивилизација се вратив, си ја дупнав главата прееска на држач од радијатор (не многу али болеше), 15 км со точак за 40тина минути со фалш колено (кое патем добро се покажа) и тапа кондиција (и таа добро се покажа) и туѓ точак :D (позајмен, не е украден :D ) И ете, „одмарам“ конечно до интернет, and I'm bored... онака може требаше да останам да работам...

I'll go try clean my head...

Драга, слушај ...

Кога толку тивко...
Кога толку тивко,
А болно,
Ја чувствуваш
Горчината што во тебе зарасна.
И кога веќе ги имаш повторено
Сите болки во недоглед
Кога ги имаш повторено
Што и тие зараснале
И само мислата е доволна
Да се отворат пак.

Само внатре во тебе
Твоите сеќавања
За себе
Твоите болки
За тебе
За твоето заминување.

И дишењето стана тешко
Половично продадено
Колку да бидеш тука само
Колку да бидеш тука само
А всушност да не си ни близу.

И само во тебе
И само за себе
Не, всушност
За сите во себе.
Бескрајни тајни затворени
Измешани времиња
Се судираат и умираат.
А никој не знае,
не ја знае причината
за последицата.

Д.
вакви комшии господ ни на непријателот нека не му даде.
сум имал секакви ама значи во куќа поинаку било.
секоја ви чест вие по станови што живеете :cuc: секаков лудак до вас може да живее.
еве јас ја имав таа чест такви створења до мене да се паднат....алал вера...
е куќичке моја слободичке

Рикнав оваа вечер од смеење.Некои луге навистина го имаат оној смисол за хумор .:pos: Вистинска смисла за хумор...
Се смеев од душа,од срце...Ми се исполнува душата додека водам разговор со некои луге...Прекрасни се.

1238932_487687561327120_1112968017_n.jpg

Драга К

Знаеш што? вака повеќе не може ќе одам на се или ништо не може веќе двоумење и сл. Колку повеќе се мислам толку шансите ќе ми се намалат затоа време е за некои нови нешта во мојот живот. Фала на прашање одлични сме :cool:

Времево малку појче од ладничко..
Почнав да си ги вадам дуксерките. :sleep:

неможам да ги натерам моиве едно маче да си удомам.....
ќе серело, ќе мочало, требало да се трошат пари за него, па испадна баба ми алергична(жими газов)
абе бабе че те почекам уште некое време и мајка ми секкао че попушти само треба да ја седнам на интернет слики со мачиња да погледа :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom