Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К

Еден цееееел ден не сум те посетил но затоа цел ден сум спиел уште од вчера од 14 часот до сабајлево сега сум како да сум се вратил од некоја комора :icon_lol: Него песнава по сабајле ептен ме размрда :cool:

Совет од родител.Од мајка...Нешто непроценливо,нешто незаменливо.
Иако можеби имаат понекогаш застарени сфакања сепак само родителот може да ти мисле подобро од пријателот кој може и ке те упати кон погрешен пат...дали од завист и злоба,дали од нешто друго.
Да имаш мајка е исто како да имаш цел свет...Најдобра другарка,која безусловно ке биде секогаш покрај тебе.

Денес...Саботен ден...навидум има сонце,па мислам дека ке биде одлично иако...Иако пред некој ден се случи нешто кое никого не го очекуваше,нешто кое на сите ни ги измени животите,нешто кое мене ме потресе...Да се надеваме дека ке дојдат подобри времиња.Турбулентни два месеца и кусур..
Време е да се вратат работите на свое место,како што беше порано..Така да биде и сега.

Лани за Гроздоберот ме касна нешто на окото и ми беше отечено, сега се разболев, изгледа не ми е пишано да одам, а главниот ивент ми е преку улица. Ако не оздравам до вечер ќе го пропуштам и Кирил Џајковски... :place:

Денеска почнува лигата во 4та А и Б лига, регион Прилеп. :D
Како за (не)среќа ни се падна дерби утакмица и тоа на гости, касапници. :confused:

Wish me luck Д.К

Драга
Една кола од прееска на паркинго пред мене се скапа свирејќи. Ебати алармо досаден! Ќе спаднам ќе ја запалам жими се. Уште еднш да затитка. Ај да видам. Уше еднш! :mad:

Има едно место кај шо сите се среќни,слободни,и без предрасуди,а може никогаш пак да не отидам. :mad:

а сега,премиерот ќе ја превземе говорницата......

Драга изгледа дека работите ги сфаќам премногу лично... Пријателство??? Партнер??? Сфаќам дека и овие работи стануваат пролазни, минливи, површни... она што останува е топлиот збор и искрен совет од родител, од татко, од мајка, која поминала низ многу работи во животот и која секогаш знае да даде совет кој вреди да се послуша.

за луѓето кој се труделе да угодат, помогнат на други, и на крајот тие ќе испаднат заебани и криви за ситуациите
вечер ќе пијам за вас, дур ме држат нозе и да неможат дома да ме однесат помалку од двајца другари.
оваа вечер е за вас

Кајгано вика ми у известување "Куќата части..."
E што ке частиш ? : )

Ск ми улегна една чудна получоколадна жена, а у син ву болан и даде ву стотче, нека иде или за арно или па ке пуца опакофка хорз, којтизнае...
Него глеј Кајгано, од време на прво дркање

Драго јајце на око.
Брат ми е копиље. Ептен, искомплексирано копиље.
Така, син на мајка.

ДК,
Толку ми е досадно што сериозно почнав да размислувам да земам да учам за испитите во јануари :unsure:
Слушам нешто си праела проблеми со праќање на приватни пораки? Гајле ми е, и онака не планирав на никого да пишувам, нит па очекував некој да ми пише. Т.е имам многу работи да кажам, но некако немам инспирација... ниту волја. Во вакви (и само вакви) денови мразам што сум жена :cautious:
Биди ми поздравена. Чао

Драга К

јас пак на работа денеска сум.... а временцево какво беше преубаво сонцеееееееееееее температура одлична а јас на работа ама тоа ти е малер само како би се возел со точак некаде на пр можеби ќе тркнев до шар планиина со другар ми и другарка ми ама тоа ти е .... него за вчера да знаеш кој малер ми заби не си ни свесна... картичката ми ја блокираа пак за глупост не видена за 2,300 ден. без да ме известат и сега дури понеделник ама ако... јас си имам настрана а во понеделник ќе биде многу занимливо а и му се спремам за шопинг кајгана добар шопинг :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom