Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Оваа вечер штом ќе пројде да се вратиш од каде што дојде.....

Ракијата ме прави агресивен не тоа што правам 200 склека и 150 бенч повторувања, ама на крајот ракијава го краси делото.

Искрено не мислам дека е лезбејка тоа такја викам дека не саклам многу многу одбивања :icon_lol:, којзнае шт5о и се случува во животот :icon_lol:....

Еј кај ме однесоа на гости че го јадиме стапо неусетно некаде овојпат заради мене кога видов во чија куќа сме веќе касно беше :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

На име ме праша шо ќе пијам ееееееееее отров викам и јас ракија...

А мори , салмонела да не фати? Преговарам тука за некој многу круцијални работи преку пораки , а ти не праќаш повеќе од еден ден !!!:mad:

И само што станав свесен дека над мене се вселиле среќна ( ЧИТАЈ : ГАЛАМЏИСКА) фамилија со мали дечишта . Ај шо тропаат ко коњи , ај што се слуша детски факинг џагор , ама па таткото најгласен е бе :eek: .

Биче јака годинавааа...

Драга,
Вчера правев палачинки на брат ми му се јаделе. Денеска дечко ми ме тера да му правам. Се збуниле, I'm a sandwich maker, not a pancake maker! Да си отворам ја палачинкара најубаво м?

Ако не си знаела, да ти кажам
Победуваат упорните-и тука нема ама баш никаква филозофија , едноставно така е .Постојат правила кои важат секаде и секогаш и кои се јасни ко бел ден и кон нив треба секогаш да се придржуваш , редовно бе кајги.Некои од нив сигурно ги знаеш, ама ај ќе ти ги кажам: секој труд вродува со плод и победуваат само и само упорните .
Животот е борба..... пред се’ со себеси , но во таа борба и те како може да се УЖИВА -само треба да знаеш како.:vozbud:

Драгичка,

Ај управи се, те молам.
Арно си живејме, да не се расправаме и караме.:)

Ни една Приватна Порака не можам да пратам.

А толку многу имам да кажам.
Ама приватно...:свиркам:

Уствари, постое ли приватност кај тебе? Бар таква приватност која треба да ја нудиш барем во личните конверзации со другите членови?o_O

Кајгано имам чувство дека утре лапам пари на спортска :P
Да те поздравам само, ова ќе биде утре вечер :D

Dear friend...

Во ситниве часови ти пишувам иако можев тоа да го сторам многу порано. Но марфи во заговор со инспирацијата секогаш ти го прави најобратното. Не дека неам нешто многу желба да пишам.
Пиволендов тапа... мала светла точка со едни шпанци.
Друго, почнаа да ме гонат едни соништа на некогашното среќно време и духовите на загубените љубови. Изгледа ќе да е тоа што нон стоп ја повторувам онаа мисла дека емоционално станувам фригиден. Ко кога идеш во апстиненција и на неколку недели те фаќаат влажни сништа.
Изгледа само во сон можам да сакам некоја.

Love always
Saladin

Шведска - Балкан и обратно... Кој има информации за оваа релација за патување со воз или автобус, нека ми пише.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom