Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К ај заспиј да те видам по крај ваква музика само што се вратив од работа мртов уморен ама мисковиве ме размрдаа до даскаааа :vozbud: незнам што ми текна од него да пуштам сега нема спиење а после на утакмица сум :( дај избркај ме :icon_lol:

Све на едно место :love:

ДК
колку посакувам и на телефониве Seen да имаше кога му звониш на некој и не си го нашол, а после тоа не му текнува да те побара, се надевам дека ќе и текне на форумџиката по муабетов ;)
Инаку вчерашен ден во кратки црти го поминав цело скопје, се изнашетав си поработив и така. Вечерта сите си го ладеа на кале јас си умрев од досада всоба во домов, па уште и несоница ме закачи и ококорен до 3 ноќеска се пулев во ѕидот и комарци броев колку има низ соба. Се на се сума сумарум тапа, па сабајлево уште авионите фалеа да ми збрчат уште во 7 сабајле и да ме разбудат :mad: и пак ненаспан и во единствениот слободен ден после бог знај колку време.
Gregor шо ти текна да спомниш печурки, секоја година по вргањ и по рујница се отепувам од шетање, ама кефски е кога си одиш дома за нешто што ни си го сеел, ни си го работел, го собираш онака рекреативно и добиеш добри парички :cool:.

Сите пеат а јас тагувам....
Вчера Вардар денес Миравци :icon_lol:...

Доста пејте викам ќе дојдат пак џандарите забрането пиење на јавно место :icon_lol:, ајде бе :pos::pos::pos::pos::pos::pos:...

Еј си најдов нова симпатија оваа изјава ко дете тринаесеттгодишно, знаеш колку е крупна на штикли колку мене висока што значи 185-190 сантиметри, и не ја знам ама изгледа не е од тука, ќе го прашам М. тој е матичар сите ги знае и се знае и што не треба да се знае :icon_lol:.

Dear K,

некогаш ти пишувавме писма. Мразам што темава се претвори во плакатолепачница. Мразам кога те шлакаат со билборди, да не може човек да прегледа, посебно од мобилен. Мислам, на шо личи ова:

anne21.jpg

А?

Да не почнувам за видеа... ја не знам како успеваш да го издржиш сето ова...

Колку шо не можам да те поднесам, а се прајш на шлакнат демек не те игнорирам!

ДК
Незнам зошто али денес ми се свири ми се рика, под тешка дисторзија. Проклетството е што инструментот ми е кај другар :mad:

ДК
на некој вокал да му текнело наместо да пее на свирка со пантонима да ја доловува песната, јас би го слушал наместо The hounds.
ебаве тезгари

кајги ме маваат некои флешови од пред едно 100 год ко една селска будала јадеше гомна на плоштадите низ Македонија дека на денешен ден (15 Септември) Македонскиот народ ке ја земе судбината во свои раце. не ти стое познато? абе говорам за еден торко. нема шанси да не знаш за кој говорам...

Луѓево на интернет се знаат. Посебно на форумиве, што треба, како треба, каде треба, кога треба... Абе луѓе, погледнете си малку во својот двор доста делите совети. Аман веќе од дечиштата што делат совети и објаснуваат како требало да функционираат работите по буквално било која тематика. Молчете.

Oti se predomisluam 2 pati ete zatoa nemam novi patiki :mad: ebati stvorenjeto so sum Sam pocnav da se mrazam I da mi smetat moite glupi misli:D

I taka trebalo da bide,toa e patot,krpen, da tibam srecata.

I us prvata den Sam kmisam ete kolku mi e pogodeno .1.

Prijatno nakurcen sum gleas ni pc nemam :(
Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom