Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дк,

Очај.
Сите амбиции и желби што ги имав се срушија како кула од карти.
:place:
Што ќе правам понатаму ње ...

Нешто што долго си го учел не можи туку така да се заборави..битно колку и на кој начин ќе го негуваш. :)
Задоволен сум од прикажаното и сега единствено шо ми остана е тој пуст испит за кој никако да почнам да учам... ај од утре :icon_mrgr:

за еден ебан бод не влегов во државна квота не ми се верува

Кајганче!
Зошто бе вака, зошто?
Дај бе нека се гонат бубачкиве од глава и душа, раат не ме оставија. Oh what a shitty day (n) .

Кајгано,
шо има една Бубица, не е токму ич со главата :pos:

Драга,
Денов ми е топоини, поубав ден одамна не сум имал. Одам сега да се поџускам малку низ скопскиве дискотеки, а ти биди ми поздравена.

Вика која власт ја имаат јадат пијат и спијат по хотели и некаде по 300 денари дневница им даваат :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Зошто не и јас, па и јас и понуди имам ама сум заебан по карактер.....

Му викам кога ќе ти речам јак е, во Баку во Азербејџан на семинар ќе оди платено се од авионска карта до сместување :icon_lol:.....

И што да працвам сега, нема повеќе господин фин тип, фаќам и не пуштам готово, ако се збуни неко и на друг начин ќе се разбереме :icon_lol:.

кога ќе се сетам кајги на старите времиња, на тие емисии, квизови, абе само интелекуталци имаше по телевизииве, луѓе кој се натпреваруваа во знаење, тие квизови на МТВ што беа, зар луѓево толку се сменија во последниве 15 години ??
сега за да те има на телевизија треба да ги рашириш нозете или да тресниш апла зелена, laughing stock, за грев е фактот што и множинава преферира копуци и гојдари на телевизија, колку да гледаат некој да се брука.

кајги, еден човек не може да има повеќе отколку што неговото срце може да љуби.. тоа се кајги за мене, свети зборови

Само што излегов од под туш, гњурам во рум штанги, кулирам и уште се топкам од смеење. Шетаме прееска со ѓаолчето, да не` фати малку воздух, и си велам ај да го частам сладолед. Застанувам пред фрижидерот и најнормално нарачувам: Ќе ве молам, во мал корнет, едно топче од ванила, без чоколаден прелив и ако може, така, малку подлабоко да го ставите ...... :LOL: :LOL: :oops:

И во тој момент почнувам така слатко и на цел глас да се смеам, а и тој позади пултот се кикоти. Така што не стигнав да појаснам дека се мислеше на топката сладолед, за да не почне да се топи по страните од корнетот, а од таму и по детските раце. Остај друго, после неколку лиз, лиз, падна топчето. Знаев дека е диверзија во прашање, за да се вратам повторно. :):)

kajgi si ostanav domce,nemozam jas sekoj vecer da odam da meram centar i da sedam ( kisnam) po kafici...se isti narod se isti pesni se isti nafurani devojki ( citaj poznati lepotici ) od ponedelnik do nedela so spakla da im vadis fasada ( pudra) nastikljosani i nakiteni so bizuterija ko dorinda...jas kajgi koga odam na kafe sum si kezual a ne kratka sukna i naprcena usta koga izlevam sakam da uzivam a ne da gledaj koj sto oblecel i koj so kogo e na masa...e zatoa kajgi si ostanav doma....da ne mi brojat dali edna maica ja nosam dva pati vo nedela ili ednas vo mesec...dali stiklite mi se od poznati iminja ili od trgovski 1000 den...a iskreno kajgi...si imav 3 tiketa uplateno samo eden vleze kao dobiten ama sum si presrekna...odam sega da citam malku po forumot i koga ke si pustam nekoe dobro filmce mhmhm meraci ;)

Хелоу...по некое време ти пишувам,само да копирам нешто за денешниов ден..(со изменети податоци само за мене)

Точно пред едно 19 години во една темница како во зона на самракот, наеднаш блесна една бела светлина пред мене, а јас без наочари за сонце ниту пак крем за сончање намачкан бев наеднаш оптегнат од еден човек во една бела униформа за глава. А, јас неподготвен прво што забележав е дека носеше кломпи и си викам што бе овој пекар сака од мене сега, ама после испадна дека доктор бил (на левото џебче имаше напишано др. Хаус мислам беше ама не сум сигурен).
И ме гледа така бледо и јас го гледам и се гледаме така една минута и туку ми врза еден шамар и јас почнав да плачам како нуклеарка да ме погодила и докторот вика: “Е сега е во ред“. И си викам во себе море да ми беа подолги рацете мене ќе видеш ти што е во ред.
И после зема едни ножици и си викам еј супер ќе ме постриже, нова фризура ќе добијам но на мое изненадување го пресечи едно цревце со кое што бев со мама поврзан и јас онака во паника свикав: “Шо направи бе!?“http://nooooooooooooooo.com/

И он ми вика: “Не бери галје бе, тоа така треба“.
И потоа ме предаде на една жена. (сигурно сестра му беше зошто така и се обрати). После забележав и на другите жени така им викаше - сестро. Сигурно цела фамилија беа вработени таму. И така сестра му ме однесе да ме истушира и ме стави во едно корито и ја крена рачката од чешмата ама не потече вода, и ми вика: „Ништо од туширањето Драган, пак рестрикции има со ова водата во Кавадарци.“ И ме избриши така со едно влажно марамче и ме напрска со еден дездоранс и вика: “океј е и вака“. И додека ме враќаше назад во собата јас кивнав (сигурно некоа алергија од тоа дездорансот) и и се испуштив од раце и паднав на тоа плочките и од тогаш сега кога спијам ништо не гледам:http://is.gd/W2Tyf0

Се додека не потпораснав ги слушав повозрасните како ми зборуваа на овој начин: “кај ци бе ти, цо паеш“, како јас ретардиран да сум па така повеќе би ги разбрал, ми даваа за јадење некои слатки, компоти и слични чуда за кои баба викаше дека биле енергетски бомби, имале многу витамини и дека Емунитетот ќе ми се појачал ако ги конзумирам.

После ме запишаа на некое место каде што сите деца оделе, ама мене не ми беше многу мерак па затоа и често си заминував, кое што заминување во средното ескалираше. Сега следува нов период-високо образование,па ќе видиме како ќе биде таму.

П.с. Happy birthday to me :)

вака ми тргна денот, и цел ден рипит рока... шознам.
Утре ќе киднам за дома, не сакам, ама баш и овде неам шо да прам сеа, дојдов за едно, останав за друго ама немавезе...
И совет еден, за сите што не ги бива психички, чичко Eyedea ме врати мене, може и вас хахахахахха
и се осеќам уморно, ми се спие... во исто време ми се гледа филм, а ја дремам на фб и форумов... јбг :)

Цетински е класа над Јоксимович што се тиче балкански машки музички ѕвезди. И глас и настап, типот е луууд

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom