Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
После денеска стопосто сум сигурен дека за женскиве времето функционира различно, не каснат, на време се според очигледно различните закони на природата.

Убав ден. :) Ако станам благовремено и ќе се избричам. Па јебига, и доле!

Го кликнав сентишов и се смеам. Неее реална. :D

Драга,
Уште еднаш си докажав себеси дека најефикасно работам под притисок. Знам дека не е убаво тоа, ама што да праам?
Конечно имам два-три слободни дена кои планирам да си ги посветам исклучиво себеси. Ќе почнам со тоа што ноќеска ќе ги изгледам сите филмови кои веќе подолго ми се на листата 'wanna watch'.

Иначе, ти текнува кога пред некое време ти кажав дека ме изненади особа која ми направи услуга без да очекува ништо за возврат? Епа, излезе дека и покрај се, имал некоја корист од тоа. Ама сепак сум благодарна, не секој би ризикувал толку многу за толку мала добивка.

Денеска со најдобрата другарка сфативме дека ја уствари сум женска верзија на Чак од „Гуд Лак Чак“. Оние што го гледале филмот, знаат за што зборам. Па така, ако има некој што стасал за женидба, нека ми се јави, може ќе средиме нешто :pos:

Ајде сега поздрав, денес конечно си купив лепак за сложувалки и планирам да ја залепам таа огромната пред пак да се распрсне на парчиња.
See you later :pipi:

Зошто некои „јаки“ форумџии никогаш не ми го рекле она што го пишуваат овде во фаца? Зошто во живо не ме конфронтирале до сега? :cautious:
Страв им е да јадат ќотек од женско, што? :icon_lol:
Еве јавно кажувам, ќе го најавам овде моето доаѓање, кој сака, ќе го почестам со моето присуство. Јавното јадење лајна за мојот приватен живот само ќе ја влоши ситуацијата. ;)

Кајгич,
тежок период, ама ќе помине, што ли не поминало.
Знаеш што е најтешко? Да мораш да дадеш насмевка, а најмалку ти е до тоа.
Психички спремна за утрешниот ден, стискај палци да помине што побрзо, а и останатите три четири дена.
Не дека не ми е страв, ама па и кому му е гајле за тоа.
И така.
Ајт.

Кај ме натера ѓаволот да земам вага и метро :facepalm:
Кајги на вага попраен речиси 6 кг во однос на мај месец, а во рацете помал за 3.5 цм. Рамената гледам слика од тогаш отишле на пола. Абе шо му треба на деците на некој ко мене да му речат де е “паднат“ од последно видување па вака метро да бара и да си ја види суровата реалност.
Уште 1 месец аут од вежбање али дотогаш има цела полица со суплементи да наредам и фрижидерот до врв со месо.
Се видов со некои дечки со кои се дружев во најлудите години и сватив дека сум остарел пред време, треба да се подружам пак со нив изгледа да се вратам малку во форма :D
Ајде малку гости ова она денес, сега уште 2-3 сати да се поучи па секојдневни обврски и утре
колку е добро учењево со Iron Maiden

Драга, ако премолчуваш не значи дека одобруваш. Само никако ова да му го објаснам на гуштерчето. Ако го оставив да се дружи со мене цело лето на тараса, не значи дека треба и на маса да седи додека пијам кафе. :)

Е кајг... знаеш дека си мнооогу гладен а исто така многу те мрзи да се помрднеш да си купиш нешто за јадење... јебига, некако досаден денов, вчера турбо... денес... ништо специјално. И утрото поминато со фини луѓе како и секогаш и сфатив дека стварно е добро да си оставиш лице некаде :)
И после денот почнат со Faithless и Moby, зајдисонцето го попратив со чичко Eyedea... пак се пикнав таму во тие стихови и строфи. Искрено мислам дека халуцинирам, некако сум збунет ама се е толку измешано што да имав земено LSD, Mescaline и магични печурки во едно немаше да ми се деси ова... I've been thinking about... stuff you know and how I'm used to fuck up everything (almost) and again, stuff... се ми се меша, настани, времиња, луѓе, некои посебни личности... Al mozda sam samo blesav sto vecito budan dremam i serem kojesta, serem tamo gde cuda nema... да класика ми е, валда сум уморен. On the air: Eyedea & Abilities- By The Throat (цел албум нормално) и да возам да спијам. И не, не ми е ништо, само сум избунет, валда од умор/досада.

but,

I can only build if I tear the walls down
Even if it breaks me I won't let it make me frown
I'm falling but no matter how hard I hit the ground
...I'll still smile

(и вакви луѓе умирале, јебига... )

И јас имам милениче,еве да пишам сите да знаат.....ич не го гледам и никакво внимание не му посветувам,кога излевам и ми рипа му викам МРШ да не ме лигаве,и не го шетам редовно.

Немојте молим вас да одгаџате тоалет папир у веце шкољку јер бисте могли да направите штетуу....значи молим ваас немојтеее.....

Сеа дури видив дека имам поглед од 2 милиона,месечината преку прозор на поткровјето ми мине од лево на десно,секоја вечер.......уште да имав како на ацид апаратот да ви се фалев тука со сликата.

Кајг, кога ќе видам некогаш какви членови држиш, не знам дали да се смеам, плачам или да те избегавам. Сите силни, јаки, паметни, па ќе тепале... абе седни таму учи нешто, make urself useful.

ete me...tazna sto si otide drugarkata...istovremeno i besna od ponasanje na drugata drugarka...znaes kajgic pred nekoj den koga ti rekov za tipot koj se mrdna so pamet i glupavi poraki? da istata drugarka koja celo vreme se bunese za nego,denes se dogovorila i on da dojde so nas...da ti gleda covek ke pomisli zaljubeni be :гомце: i nikako nemozam da svatam dali ona toa e tolku ocajna za vnimanije pa go donese,ili e bila tajno vljubena vo nego pa e molcela a istovremeno i go navreduvase za da ne primetime? :sick: toa e nivno ligavanje i glupo smeenje da te cel kafic primeti ( sto najmnogu go mrazam taj ponasaj ) me izrevoltira do kraj...stanav se isprativ so drugarkata ja gusnav i aj cao jas nagon vo stomah od dvolicni ne trpam :tapp:
--- надополнето: 22 август 2013 во 02:18 ---
ete me...tazna sto si otide drugarkata...istovremeno i besna od ponasanje na drugata drugarka...znaes kajgic pred nekoj den koga ti rekov za tipot koj se mrdna so pamet i glupavi poraki? da istata drugarka koja celo vreme se bunese za nego,denes se dogovorila i on da dojde so nas...da gi gleda covek ke pomisli zaljubeni be :гомце: i nikako nemozam da svatam dali ona toa e tolku ocajna za vnimanije pa go donese,ili e bila tajno vljubena vo nego pa e molcela a istovremeno i go navreduvase za da ne primetime? :sick: toa e nivno ligavanje i glupo smeenje da te cel kafic primeti ( sto najmnogu go mrazam taj ponasaj ) me izrevoltira do kraj...stanav se isprativ so drugarkata ja gusnav i aj cao jas nagon vo stomah od dvolicni ne trpam :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom