Е кајг... знаеш дека си мнооогу гладен а исто така многу те мрзи да се помрднеш да си купиш нешто за јадење... јебига, некако досаден денов, вчера турбо... денес... ништо специјално. И утрото поминато со фини луѓе како и секогаш и сфатив дека стварно е добро да си оставиш лице некаде

И после денот почнат со Faithless и Moby, зајдисонцето го попратив со чичко Eyedea... пак се пикнав таму во тие стихови и строфи. Искрено мислам дека халуцинирам, некако сум збунет ама се е толку измешано што да имав земено LSD, Mescaline и магични печурки во едно немаше да ми се деси ова... I've been thinking about... stuff you know and how I'm used to fuck up everything (almost) and again, stuff... се ми се меша, настани, времиња, луѓе, некои посебни личности... Al mozda sam samo blesav sto vecito budan dremam i serem kojesta, serem tamo gde cuda nema... да класика ми е, валда сум уморен. On the air: Eyedea & Abilities- By The Throat (цел албум нормално) и да возам да спијам. И не, не ми е ништо, само сум избунет, валда од умор/досада.
but,
I can only build if I tear the walls down
Even if it breaks me I won't let it make me frown
I'm falling but no matter how hard I hit the ground
...I'll still smile
(и вакви луѓе умирале, јебига... )