Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
PASSIVE-AGGRESSIVE BITCH FIGHT!!!

tumblr_mc3hg5VpQP1qcy0p7o1_500.gif

Значи драга на женскиве денес не можеш да им го најдеш крајот:
1.Ќе раскинела со дечко и оти не бил многу искусен во сексот! :eek:
2.Другата не можела да биде со дечкото оти не му бил обрежан, мислам хелоу ти да не Шарлот од Сексот и градот па он за тебе специјално да се обрежува, Бог да чува. o_O
И браво за анонимниот господин кој открил дека хомосексуалноста е болест која настапува ако мажот не биде со жена до 18-20 година од животот! Свака му час! :confused:

Cat fight, it's my favourite type of fight. :coffee: Жени продолжете со меѓусебно цитирање, никој нема да ве банира. :icon_lol:

Инаку, го положив најтешкиот испит, тежок цели 600 страни. После цели 4 месеци учење, сега се мислам дал да ја раскревам масата од листови, или да земам со се чаршаф па у канта.

Клап бе! :place:

:mad::mad: Поголема будала, нецивилизирана битанга, селјак глуп ќор и што уште не нема од мене. Џабе ми е и наука и знаење и се кога сум глуп и не мислам со ова тиквата ич шо прам и како прам.
за мене само вака оти да знаеле моите дека олку глуп че излезев гарант немало да постојам :mad:
gun.gif
вака да ме реши некој нема да е лошо.

Д.К.

Ѕрцките ќе ми ги изват за едни.... ај да не велам колку дневница... бев 3та смена од 11 до 7, па сега 2ра смена од 3 до 11!!! :tapp:

Убав распоред :confused:

Kajgi, dze si ma?! :icon_mrgr:

kade ti e dobrodoshlicata?- neshto epten t’nka si so maniri , golem minus da si znaesh.
Se dodeka ne se popravish i se dodeka ne vidam od tebe -tu es la bienvenue mon amie,je pense a vous souvent - ne menjam mislenje za tebe
taka da si znesh....

Овие ни водат држава Д.К. ,1.30 натаму е интересното. :facepalm:

Kajgance denes se naspijav za site pari pa i kusurot :P offf mi falese be ovaa da spijam kolku sakam a ne se nekoj da me budi ili da bidam cela nok na fb...e sega drug problem ami glavata? :oops: me boli od mnogu spoenje ne ne moram pod itno da se vratam na normalniot zivot...i znaes so? uste 10 dena si odam za slovenija...edvaj cekam :love: ke si bidam so ljubovta na mojot zivot :love: ke si pocnam so rabota pak,tuk tam ke izigravam ocajna domacica :pos: ama ke mi bide milion pati poubavo veruvaj kajgic :X3:

Драгице,
денес е среќен ден. И ќе биде среќе и секој останат само ако е поминат со тие што ги сакаш. И како што вели Венко: Домот не е некаде, ами со некого !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom