Значи драга на женскиве денес не можеш да им го најдеш крајот:
1.Ќе раскинела со дечко и оти не бил многу искусен во сексот!
2.Другата не можела да биде со дечкото оти не му бил обрежан, мислам хелоу ти да не Шарлот од Сексот и градот па он за тебе специјално да се обрежува, Бог да чува.
И браво за анонимниот господин кој открил дека хомосексуалноста е болест која настапува ако мажот не биде со жена до 18-20 година од животот! Свака му час!
Cat fight, it's my favourite type of fight. Жени продолжете со меѓусебно цитирање, никој нема да ве банира.
Инаку, го положив најтешкиот испит, тежок цели 600 страни. После цели 4 месеци учење, сега се мислам дал да ја раскревам масата од листови, или да земам со се чаршаф па у канта.
Поголема будала, нецивилизирана битанга, селјак глуп ќор и што уште не нема од мене. Џабе ми е и наука и знаење и се кога сум глуп и не мислам со ова тиквата ич шо прам и како прам.
за мене само вака оти да знаеле моите дека олку глуп че излезев гарант немало да постојам
вака да ме реши некој нема да е лошо.
kade ti e dobrodoshlicata?- neshto epten t’nka si so maniri , golem minus da si znaesh.
Se dodeka ne se popravish i se dodeka ne vidam od tebe -tu es la bienvenue mon amie,je pense a vous souvent - ne menjam mislenje za tebe
taka da si znesh....
Kajgance denes se naspijav za site pari pa i kusurot offf mi falese be ovaa da spijam kolku sakam a ne se nekoj da me budi ili da bidam cela nok na fb...e sega drug problem ami glavata? me boli od mnogu spoenje ne ne moram pod itno da se vratam na normalniot zivot...i znaes so? uste 10 dena si odam za slovenija...edvaj cekam ke si bidam so ljubovta na mojot zivot ke si pocnam so rabota pak,tuk tam ke izigravam ocajna domacica ama ke mi bide milion pati poubavo veruvaj kajgic
Драгице,
денес е среќен ден. И ќе биде среќе и секој останат само ако е поминат со тие што ги сакаш. И како што вели Венко: Домот не е некаде, ами со некого !
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.