Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно знаеш ама ги помочавме пак Грците еј!!

Аууу ама сум среќен а блеев како и сите у тоа резултатите и рефреш имав напраено едно 123124123123 пати.

Одвај чекам да ги гледам! Ѕверови!

Денот ми го разубавија е така да си знаеш!

За кого?!

ЗА МАКЕДОНИЈА!

Драга К...

Дали тоа што толку сум занесен по љубовта по зборот љубов? е лошо? Незнам... само знам дека и мене некогаш многу ми смета што сум занесен до толку по емоциите,текстови,песни,видеа и тн. Знам некои ми имаат кажано: Другар премногу се оптеретуваш со тие работи намали со тоа ќе си направиш проблем. Да точно мене некогаш и самиот не можам да се поднесам но... тоа е јас живеам за тие работи. А и за џабе не сум Вага во хороскоп...

Дали знаеш дека во каменчето во запалкиве има дури 20% лантан, а лантанот е скап метал, така ако собереш едно кило каменчиња можеш да извадиш теоретски 200 грама лантан, после можеш да се сликаш со него. :pos:

Нејсе, денес ми донесоа уште два ретки метала, ќе си ја комплетирам збирката. :)

Никогаш нема да го сфатам чинот на шпаклирање и молерисување што цуците го прават кога ќе излезат у град, нивните муабети како се посебни, талентирани, уживаат во животот. Пу, пу, скараја да е, немој да помислиш дека сум излегол по такви места, јас сум асоцијален и асексуален, првото е последица, второто ми помага да се чувствувам помалку очајно.:icon_lol:

Драга Кајгана, како си, добра си pfff

Абе а не ми јасно, дааф там некој си турнир у Турску па још репризу бе, а наши што газиле два разлика : ) не ги дааф
Кењам ти се у репетитор
Брииј да ме чита некој од Вефчани например, да ме разбере па ете, а ти Кајгано у Галичник ли ке се вечаш ? рано ти е
ња,ду,тре, катар, дубаиии, послее Емиратиии, да тија од дрес, ван ту три фор фајв гоу ту слип бејб
сс здравје да си гу носу маајцу
41yqvP6guTL.jpg

Onako dok ne izbacish SVE IZ TELA ! :pos::pos::pos::pos:
Krashesh neku jamahu od 1000 kubika :pos:

Драга,

едно по едно а ? :D
пукнав со песнава цел ден

Немам што да ти кажам драга. Уживaј си, јас не можам. Ми скршија совршен филм у глава денеска. Ајт марш таму сите по ред! А бe оти не знам да се лутам ко што треба, а?

кајгано
да видеш шо ми се деси прееска :D
седеме така со клапата на една клупичка покрај реката и гледаме цело време една ни се вртка околу нас, погледнува не, нешто сака. А знаеме ја, наркоманка е, не е тачна ногу ногу, имаше абортус, хаос и е живото...
После некое време реши да ни прииде и почна да зборе..
"Извинете.. Сакам да прашам, за Ацо за парите за стано дали е думал нешто, сака ли да ми ги дае, сеа не знам ја дали ќе имам време? А он мина ли од тука? И дека има сеа отворено да си купам цигари, а на ацо му ѕвонив ја парите си потрошив и дали знаете он дали пораките ми ги е читал(гледа у телефоно нешто) ја можам да умрам еј, озбилно.. Или ај не му кажувај, извини..." и си отиде..
прво бевме :eek::eek:
па :pos::pos::pos: пола саат се крекавме на овоа, значи колку беше логичен целио монолог.
уште се смеам :pos:

а ја поарен сум, фала на питање :)

Кајгано,
Толку работи имам да ти кажам, а не знам од каде да почнам.
Затоа кратка ќе бидам: глупа вечер, глуп концерт,глупи резултати, глупа статистика, глупа ја, глупи луѓе околу мене. И ногата си ја сјебав.
Ма нека иде се по ѓаволите.

Кајгано го отекоја со Бен Афлек, уште вчера кога ја видов веста знаев дека ова нема да биде на арно:unsure:

Кајг се прибрав дома, позитивната работа е што е поладно, чак и свежо... негативни работи да не ти кажувам... ама така си седам на каучот, лаптопот в скут, правам се и ништо во исто време и другиот јас ми седнал до мене и ме заебава. Е во право е, заебувам работи... ии баш се мислев, треба да сменам нешто... хм што... да одам по теретани да се издепилирам да ја направам таа бош фризура онака настрана извиткана на ништо што не личи (јебига, неможам да станам нешто што го мразам) или пак да станам полош... можда и подобар.
But still something, something here just doesn't feel right... Искрено да, размислив да се откажам иако многу ретко се дешава амааа there is one voice in my head, saying: Just don't give up yet. Сепак настрана од тоа пак something doesn't feel right. И незнам зошто, едноставно се е океј... и тогаш, тогаш другиот јас ми шепна: You are happy, that doesn't feel right. Дали сум го заборавил тоа чувство? Или хммм или се пронаоѓам во ликот на Jason Statham во Redemption :
Let me explain. When I'm sober...when I'm healthy and well...I hurt people. I'm lethal. I drink to weaken the machine they made.
Еее баш така... мислам, премногу се навикнав на тој down-ерски живот... па ми стана секојдневие. сега на ова неможам да се навикнам некако не ми оди... или, барем не можам сам. And then my other self: Well, kill us both, it's easier.

Па гледано од таа перспектива дека неам некоја паметна работа што треба да ја направам, логично е. И да, неколку пати сум бил толку блиску до тоа да го направам, and then I got down again, angry, motivated... се премислував и пак се враќав да им вратам на сите. И тогаш лошата работа беше што слабо стојам со трпение, многу слабо. Скоро секогаш избрзувам и 90% работите во мојот живот се случуваат брзо. Па и тогаш ретко што успеваше. Хммм уствари, живеам многу брзо. Или сепак не. Имам заебан карактер? Уф можда. Неам трпение... гарант. Неам мотивација за нешто добро,убаво, паметно? Exactly. Што друго..... Ау да, неможам да се исконтролирам некогаш кога треба или би било пожелно. И некако сум буквалист.
А уствари кој к*р да се самоубивам... ќе завршам вака

No. You will live. You will live so you will have the chance to prove that your soul truly belongs in hell. Oh, you will live. You will live.

And I will live... пошо не се сеќавам кога сум се казнил себеси за ова да ми се враќа... мислам, не сум му направил некому толку лоши работи... Maybe there is a greater purpose for the two of me... Or maybe no, just the loners dog-life...

и вчера убаво ми кажаа дека сум станал филозоф... ее знам и зошто и како... и се навредија од тоа што го кажав... и многу погрешно ме сфатија.

И можда сум само безвезе шо полузаспан тропам глупости на форум... јебига, мора постови да се куцаат тука :D

say tl;dr anywayz, it's not worth it :) it's about my "life"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom