Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не ни мислев дека летово може да биде толку пасивно на професионален план. До пред да се искочи надвор, кога работите стануваат нормални, тегнењето по дома е досада невидена. Барај серија, пушти музика, играј нешто...не бе не поминува време. Едвај чекам да дое пладне или приквечер за да може денов да тргне. Ај уште малце..

Америте знаат ли дека ни сме многу по напредна нација од нив ?! Кај нас педер може да станиш ако си депелиран и носиш розева мајца :pos:

И ни нема потреба да ставаме пирсови,се дупиме у мозокот - hardcore бре !!

слабо ширам љубов.....не сум размислувал на таа тема :icon_lol:

Зедов возачка конечноо!!!:vozbud:
Фала богу заврши оваа голгота која траеше едно 5 месеци и сега се чувствувам по слободен и ми олесна. Два пати ме тумбаа за глупости, али ете трета среќа:)

Passed down to you...

Глеам се жалеле оти врнело, жешко било бакво било.

Трет ден тука во заливот, влагата во воздухот изнат нормала, дишам на жабри. 2 дена бурата ми ги корне ганглиите. Луѓе се жалат дека водата студена била, срце ќе ги фаќало. А јас веќе 2 пати си го напраив моето мало маратонче од по 300 метра во еден павец, повратна.
Утре ваљда ќе го видам градот во вистинското светло.

И да, шетам низ населбата и поминувам крај куќата каде минатата година сместив еден пар од Скопје. А бе у секунда ми поминуе мисла да ги повикам да шетаме до соседното место. Ама знам ги нема.
Недостасуваат.

Како и оној скопскo-струмичкион ешалон од блиски другар(к)и каде кафето и пивото ми се најслатки на свет.

So says Saladin

Драга,
Некогаш кога човек ќе каже за некого дека е
шупак
, тоа не треба да биде сфатено како навреда туку исклучиво како констатација на фактите.
А, многу нешто анални отвори се намножиле во последно време. Да не речам,
шупаци сето
. *

*Спојлерите се за да се заштитат кревките умови на младата популација.

Зедов возачка конечноо!!!:vozbud:
Фала богу заврши оваа голгота која траеше едно 5 месеци и сега се чувствувам по слободен и ми олесна. Два пати ме тумбаа за глупости, али ете трета среќа:)

И тоа еден голем камен каку да паднал од душа :)

ДК

Никако да се појави замена за Pinkie Pie на форумов :(

Д.
во денешно време сите имаат колку толку осет, ама ете имав чест да се запознаам и со луѓе што немаат ни грам осет :tapp: гојда без осет

Kajgi :love:

Znaes li kako e da se raboti so 1 Iranka koja sto znae samo iranski i svedski jazik, so 1 Turcinka, koja sto znae samo turski jazik, so 1 Romanec koj znae samo svedski i romanski jazik i 2 Ungarki koi znaat samo ungarski jazik :facepalm:, a nikoj od niv neznae angliski jazik, osven yes i no. Pantomimata ja usovrsiv do maksimum, :свиркам:
Ne deka rabotata mi e da drzam govori, ama sepakkkkkkkk:pipi:
Svedive pocnuvaat da mi odat na nervi, zosto se e tolku sovrseno, sredeno, cisto. Stavas noga na pesacki premin i kralot da pominuva so kola ke zastane, a kaj nas na pesacki premin, da mozat i ke te izgazat:свиркам:

Само што се прибрав од скитање. Пред поратата знајш кој ме пречека? Па кученцето бе, онака полупоспано, од другата страна на железните огради уште кога ме виде на 20 метри без збор да гугнам почна да го мавта опашот. Кога му зборнав ги активира и ушите. Се приближив и го погалив, топло беше, со полузатворени очи, веројатно спијало. Лек за многу болести е.
Инаку не пушта рака да пушти чоек преку решетка.
Потцртаното ми беше муабетот.

Што чудо ќе е ова ДРУГАР, на стари години се расчитав книги,
а не да не сум читал и порано, ќе ми текнело понекогаш,
ама ова сега е нешто друго,отидов во „зависност“
една дома почни,една на работа една ене ја во кола а и во гаража цели кофери
и незнам дали ќе имам време да ги прочитам сите што ги имам сега...
ај тоа и батали ама денес и си заплакав на една читаиќи, неможев да издржам
како пред 40 години кога почнаа прв пат оние индиски филмови во кината,
ама таму сите плачат, сета кино сала и не се ни преметуваш со нив си,
а преѓеска вика жената што ти е бре - што ти стана,а таа кутрата и незнае дека
“Велика си го погреба и четвртото свое дете и и остана уште само едно“-
...........Пиреј - П.М.А.
А вчера ја прочитав Тунел, а сега ја почнувам Последните селани.

kajgi vonredno sum 3 smena kolega eden me zamoli pa ajde i taka ke ti dosagam cela vecer so moi gluposti aj bidi mi pozdravena sabjle vo 7 koga ke mi zavrsi smena ke ti pisam kako sum pominal

Не сум ти пишал оддамна... Психите ми се хаос, и самиот се чуднам како не сум полудел. Или можеби сум..

Не е можно во каков пост сум влезен: 27 дена без цигара, 18 без капка алкохол и планирам да продолжам вака. Ќе баталам и спортската па ако се умира нека се умира.

Морници ми поминаа бидејќи еден пријател (се знаевме 1 година) кога се откажа од алкохолот го рече ова "ако се умира нека се умира" и после 2 недели се самоуби. Беше силен човек, борбен, никогаш лесно не се даваше. Попрво би помислил дека би убил 20 души што му сметаат отколку да си го стегне самиот. Ама ете, моментот е пресуден. Јас знам дека колку и да сум беден и во депресии не би посегнал по такво нешто. Можеби немам ни мадиња... Не е битно.

Си фатив и женска после којзнае колку време. Оддамна не сум бил заљубен и сега неможам лесно, најверојатно ќе ми треба време.

Ja... Ne znam.
I guess ni toa ne znam.
A i da me prasas ke ti kazam: Ne znam.
Posto stvarno ne znam, ne deka sakam da se drzam samata sebe u neizvesnost.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom