Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
Петок, сабота слабо нови теми и мислења се врти шемата низ град, јас повторно со жолтата слика пред мене и степлајтот од јагода, јадам лупен сончоглед и барам интересна дискус(ија) хернија

И така, утре тргам за Скопје... понеделник заа београд за београд... Ќе биде интересно, незнам дали да се опростам од луѓево или што... Ако биде се океј, за 2 недели некаде ќе се вратам, ако не ќе ме вратат... некако... или нема...

Иначе, зошто луѓе ми влетуваат во животов кога не треба? Онака неможеш се да кажеш а ти станале толку блиски одеднаш? I guess it's better this way, ќе си молчам, „одам на одмор или на exit“ официјално... Неофицијално, ме чека болница и некоја дупка во главава... Ама што се мора се мора, јебеш, живот...

И валда ако биде нешто како што треба, после ќе ми се среди животот, иако јас и надеж станавме два различни поима...

И така, утре тргам за Скопје... понеделник заа београд за београд... Ќе биде интересно, незнам дали да се опростам од луѓево или што... Ако биде се океј, за 2 недели некаде ќе се вратам, ако не ќе ме вратат... некако... или нема...

Иначе, зошто луѓе ми влетуваат во животов кога не треба? Онака неможеш се да кажеш а ти станале толку блиски одеднаш? I guess it's better this way, ќе си молчам, „одам на одмор или на exit“ официјално... Неофицијално, ме чека болница и некоја дупка во главава... Ама што се мора се мора, јебеш, живот...

И валда ако биде нешто како што треба, после ќе ми се среди животот, иако јас и надеж станавме два различни поима...

moli koli,nema fajde belkim eden den ce si znam
pozz kajgi

Додека се печете кај циганиве доле, сетете се во Етиопија имаат Сонце ама немаат време кога да се печат, оти скапуваат од работа. :icon_lol:

Нејсе, ме денса левиот крајник цела ноќ. :mad: бум так бум бум так бум так и така у круг.

943537_159751400876809_430003621_n.jpg

Ima li be bolje od ova u 4 sabajle so mrdnati facki okolu tebe :D

Inache 24/7 ni raboti kapelata... Ako ste ZA, povelete kje ve ugostime.... :icon_lol:
--- надополнето: 7 јули 2013 во 07:00 ---
Кај си Кај си , Кајсијо
Приметуеш ли дека се укакасфа сс сфе исти муабети
Дека га нема куманофски на гугл транслејт : )
Дека сфи су опкружени сс гадни стфорења, лицемерни људи
Епа сами си ги бираф пријатељи
Мене другари су ми врф Кајгано, една душа мноо фигуре : )
Блесинг Спирит
А да има лоши људи има, само игнор и мрсно пцување за њима, ништо друо
Колко убао дуфка ранонасабајле еј, обожаам дување : )

Car si ti ej... car.

Драга,

Разочарана сум од луѓето околу мене.
Никој ни една добра твоја страна да не ти потенцира, сите само маните да ти ги спомнуваат.
Секојдневно.
Само тоа да се збори.

Им посакувам на моиве да имале ќерка што се пијанчи, дрогира и курва, за да видат кои се вистинските проблеми кои може со дете да ги имаат.
Му посакувам на малиот да најдел девојка која ќе го изневерува, искористува и ќе го остави ко ѓубре.

Денес со никој нема да правам муабет. Има да окапам пред компјутер гледајќи серии, ќе дремам на тераса сама, за никој ништо не ме интересира.
Изморена сум од луѓе.

Недела.

Нема потажна и поубава музика од онаа што ја сече тишината во ГТЦ.

Чичкото, со хармоника и во ноти ја носи "Зајди Зајди", а јас фрлајќи некој денар во торбата, ми доаѓа да плачам и запеам истовремено.

М.

Драга кајгана , како си ?
Расположен сум уште сабајле цеца ропа по дома и тоа жто пиле :vozbud:
Успат ќе кажам дека една особа што ми беше така драга и мислев дека никад нема да ја заборавам целосно ја замразив и не сакам никад у живот да се потсетам на неа Фала и пријатно ! Нек пукну дишмани :vozbud:

Драга Кајгано.

Ужас...4 дена немам асално око склопено,се чувствувам како пијана кокошка...а мислам дека е време да и се придружам на перницата,онака лагано,да направам една добра партија сон...
Ништо нема да ме спречи денес да го остварам тоа...Секогаш кога и да решев да одмарам мораше да се случи нешто...А сега,дали ке спијам мирно или не...ке видиме...Нека покаже денот...
Се надевам дека кога ке се разбудам ке ме чека пријатно изненадување во трпезаријата за ручек-лазањи...Мммм...
Ajде...отишла сам...
Би ти подарила песна,но не е време за тоа...Јас знам зошто...

Пријатно.

Драга Кајгана

Си ветив на себе дека нема да се враќам на минатото.
Минатото е сепак една изгубена битка. Барем моето.
Но тогаш зошто утрово се разбудив со солзи во очите, стегнато срце и мисла за него?
Зошто цела ноќ го сонувам?
Зошто вчера кога ме виде излезена тргна по мене, сам, рипна од столот. Дојде и застана до мене...
Барем да ми презбори. Ме гледа само.
Ме повреди, ме тресна, ме фрли толку ниско. Не заслужува ни да го погледнам.
А сепак, сакам да му се јавам, сакам барем уште еднаш да го гушнам.
Само уште еднаш да потонам во неговата прегратка...ништо повеќе не сакам.
Нема да плачам. Нема да дозволам да паднам.
Само, многу ми фали времето поминато со него. Тој ми фали.
Би сакала да слушнам нешто лошо за него, па да го мразам:cautious:

Многу сум уморен драга! Ми треба одмор од цел месец! :coffee:

К,
Жените се луди... ама ептен луди... :) Ја знаеш онаа: Ѓаволот немал што да прави, па си ги ... децата?? Е, исто и со жените... Што си бев арна вчера, што ми текна генералка на цел стан... И завесите ги откачив, ги исправ, и на крај сфатив дека немам начин како пак да ги закачам... :pos:Ти се верува цела зграда нема скала за пентерење... И што ќе прави луда жена, дебел спајдермен изиграва. Но ги закачив! Јеј за мене! Сега ми е цакум - пакум, дури ми е убаво да си седам во станчево. :pipi:
Вицот е закон, :)
4-pati.jpg

994498_10200170497525871_1362941521_n.jpg

туку шо ми беше муабетот....кајганче,дај нека дувне торнадо,заеби не е интересно вака. Од шо им е досадно прават глупи работи само. Дај нека заврте и кај нас,може ќе добијат некои идеи,креативноста ќе им се подобре,зафанати цел ден,по друго че биде......

п.с. вечер сакам пак на латино :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom