Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано, ја видов комшивката како се швалерисува.
Ич нема срам, а има 2 близнаци по 11 години и маж што рмба по 8 сати.
Петар12345 имам видено колешки шо рмбаат по 8 сати на работа и пак се швалерисуваат (на работа)

Опет ја еј : ) Не те замарам више, ке те галу кајгано сс кришку вруќ леб, мноо си слана, доро не си барем мрсна
Кој убаф викенд еј, која убава сфирка
А и натам у јуктуриз ми рокаше Џими на слушалке, е он е ѕвер
Ти си убавицата Кајгано, Фокси лејде : )
Вечер киду на никнејм деј, Хепи имен'дн Ивано
Ке се напрау Илинден деветсто трета, пази бомба кашикара у стилу црешово топче

Од премногу често користење на форумите, сфатив нешто.
Никогаш не откриавјте премногу работи од вашиот личен живот, бидејќи секогаш ќе има луѓе кои ќе се ситат вашите проблеми.

И уште нешто

photo.php
969494_622628974438439_1609624064_n (1).jpg

Драга...има песни што веднаш, уште со првото слушање, ги засакувам. Таков случај беше денес со оваа подоле. Од толку слушање ( цел ден на repeat) дури францускиот ми стана помилозвучен. Што се може да направи музиката еј...:pipi:

Сакам да ме тепаш и нежно да ми зборуваш :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :love:

Не сум тачеј еј скренав :pos:

901 мислење x2 :icon_lol: еј море кајгано па где си ти љубави моја :sneaky: кажи напредувам а? нели ? ајде ќе биде подобро

Иначе сите карти се отворени ... :cool:

кој немир ме цепи кајги, незнам очекувам нешто да се случи у пм да фати.
утре одам радовиш, малку да му помогнам на дедо ми, да го развеселам, жал ми е многу за него, изнамачено чоече и капак ова со баба ми што почина, тотално е сам, се труди да биди јак пред мене а едвај солзите ги издржува. ми вели најди си работа да си работиш, а гледам дека сака да останам тука покрај него, незнам ни шо да му речам понекогаш, само си молчам и си чувам во себе.
no parrent should have to bury their child
ќе ти пишам кајги подолг пост, кога ќе се вратам

Сеа конечно можам да си седам со запалено светло, и да си пишувам. Братми замина на одмор :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Нема да морам да се селам во дневна, ради неговата музика до сабајле.
Прозорецов ми е отворен, и ветрот удира точно во мене.
Убајни..

So skromnost ne se pravi imperija... I taka denes sve e gola voda, svetov u kurac e otiden, ne se znae koj na kogo mu go pushi, koj pie, koj plakja... Aj da smenime malce taktika, bideme malce fraerchinja, kur da ne ne boli za sve a? da si praime kako ni e ubavo na gzeto... :))))

Eve go bratot na primer.... Kuuuuuuuuuuuuur ne mu chue.

Кајгано, увек сфе ми ти штракамо
Ти никако никад да вратиш, што си такфа
еееее
да не ти е тастатура глуонема, има нема па па нема
колко време пројде
или ми проваѓамо, а време стои у место

large.jpg

Ова Драга ми е најпотребно нешто кога во главата ми е урнебес.
Ова е тоа кое може да ме направи најсмирено, најопуштено, најиспунето суштество на планетава.
Да се исклучим потполно од светот и да навлезам во книгата, а од реалниот свет само да ги слушам капките од дождот, и да го осеќам вкусот на кафето.
Да тоа ми е потребно и во моментов.

5-ти ден со 5 цигари дневно, шта да ти причам, ми иде ѕидовите да ги излижам колку сум во кризи и најлошо е тоа што околу мене сите пушачи, идам до продавница гледам луѓево пушат, на кафе у сред лето седнав внатре само да не гледам кај пушат...

Марк Твен у право бил. :(

Драга Кајгано...

Трагедии сум...Или комедии,не знам...ти одлучи :pos:
Бев кај другарка која работи во бутик...Не бутик за возрасни туку детски...И знаеш,како што е редот таа ја покажува гардеробата на муштериите...И звернав еден комбилизон...и за чудо ми се фати...Еј...дојде време да купувам гардероба од детски бутик :vozbud::facepalm:Мора да поработам малку...да качам некое кило зошто самата помисла дека направив промет во бутик за деца...ме тера да се чукнам во главата букова и да се прашам што правам јас со мојата линија?
Претеризам и ренесанса...Јееееееееееееее...очај сум...Ке почнам да наликувам на костур на батерии...
Драга Кајгано..Да и верувам ли на интуицијата овој пат?Обично никогаш не ме излагала...но се надевам дека овој пат ке биде така...Силно се надевам дека сум во грешка...Но доколку сум во право..Ке биде весело.Многу весело.

Повели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom