Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга за инает на хејтерите....

Знам дека ... одмна не ти пишав драга к па затоа изгледа се налути и те снема :icon_mrgr: ... Иначе мојот хит во овие 2 дена ... видеото е преубавп дефинитивно и песната :cool: Ерос Рамазоти дефинитивно има најдобри италијански песни :love: Вечерва уживам во песните негови :cool:121.png

Драга Кајгана,
Те молам немој да та снемува додека сум повреден. Цел ден се нервирам зошто сум неспособен за никаква физичка активност поради глупавата нога :mad: , па уште и тебе те немаше, умрев од досада.
Welcome back.

Д.К.

Да пуштам warning за корисниците што ќе го следат упатството на Ставрогин за после пијанство. Да носат тоалетна зашто може покрај повраќањето и да проќењаат истовремено.

attachment.php

Само толку имам да ти кажам..

педерка една !!! офлајн баш кога сакав да тролам и да си извадам нервоза. Комбо направив само лоши вести у рок од 1 саат. :mad:

утре чекам подобрување.........и јас сакам да го шлапнам во грчкото море воа лето па шо

Го замолувам мојот мозок да почни да прави разлика помеѓу нервозен сум и нема излез и гладен сум...за недела дена без вежбање качив 1% телесни масти и се послабо се гледаат стомачните...не е на арно вака од утре пак на режим.
Инаку проблем до проблем од 24 часа 19 работа и пак ништо.

Draga kajgana stvarno pa te nemase denes ???
Tuka si sea i mi e polesno , veke ne te mislam hohohoho
Pred malce se pribrav vremevo e prekrasno za vezbanje , trcanje i rolanje ... jas go napraviv toa i sum spremen za letna avantura ... dobra nok

Кајги ти текнуа на серијата Опстанок?епа у моментов си ја гледам.И си се присеќам на детството,е времиња си беа тоа,денешниве деца не са ни пола него што смо биле ние,ај поздрав сеа.

Кучето не било задоволно од почитта шо му ја укажувало мачето, па му ја плеснало една преку светила. И така почитта премина во стравопочит.

Саншајн. не се мачи да пишуваш пост, еве наместо тебе

Драга! Денес пак го видов! :love: Ме гушна силно и ми шепна „никогаш нема да сакам друга повеќе од тебе“. Треперев од возбуда! Цело време додека сум со него се осеќам како да сум на друг свет. Сеуште не можам да се совземам од емоциите кои ми ги предизвикува. Не можам да спијам, ама ако. Никогаш не очекував да се појави некој како него. Сега уште повеќе не ги разбирам жените кога викаат дека сите мажи се исти. Овој не е! Овој е различен од другите, овој се грижи за мене, ме сака, ми ги исполнува желбите... Се знаеме само одреден период но се заљубив во него повеќе од било кој друг. Сите едноставни, досадни работи и муабети со него ми се рај.

Фала ти Кјупид, што ми го донесе овој ангел да биде со мене. Никогаш до сега не сум се чуствувала волку добро!
Многу го сакам! Едвај чекам да се видиме утре.

Ајде чао сега кајгич, ќе одам да си лежам во кревет и да мислам на него.

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom