Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Јураааа драа Ганџано !
Чита дека викаф ... мара била лековита
јураааа здраф сам како ноф

Passed down to you...

I do detest meself after today`s circumstances...

So says Saladin...

Се ближи патот и некако во тоа го барам спасот. Не за друго, ми додава драж за нови видици.

So says Saladin... again.

Кајг... глеав филм... и уствари се видов себеси во филмот... во лик на психопат, сепак не целосно но на добар пат натака. Лик кој уствари незнае што се се дешава, се направено да заборави. А јас не заборавам, и пак сум на тој истиот пат. И уствари согледав колку сум лоша личност понекогаш, колку тоа што сум „добар“ е уствари едно маскирање... И сега конечно видов дека сум повредил многу луѓе со моите глупости... пази, тоа што ме повредиле валда сум заслужил само бев заслепен од некакви емоции или понесен од нешто во кое што сум верувал. Дали сум го барал подобриот во мене или не, незнам... но сум бил виновен многу пати...

I just choose not to remember... on with my stuff for few days, then I'm gone... If I'm back, again, I'd rather not remember... I'll just change...

И сепак, кој сум јас во оваа цела приказна? Уште едно зрно песок во пустината? Или каменот кој полека се претвора во песок...

А кој сум јас? ...

blue ladybug
Постојат многу добри луѓе само ретко ќе ги најдеш а и да ги најдеш ... треба и ти да си личност па да бидат во твое друштво ... :)

Photo0471E001.jpg

Добро утрооооооооооо Кајганче :love: Па кај си ти бе сонце мое :cool: :pos: абе нешто во последно време само те боли нешто забушаваш и ти ко мене :( Него си го дочекав изгрејсонцево и го сликнав набрзинка види што убаво е плус музиче на тераса мхм мхм што убаво со кафенце потполна тишина ... мерациииииииииииииииииии :love:

Блага Сахрано, овој дееее омлет на око
Што работу си отфори рано сабајле
Изеде едно мало милки веј, изрод скапан
И ск цело време иду да мочам, уби се воду пиејке, седам чаше воду испи заради тој благо срање у уста
Ја незнам како можеф људи толко благо да едеф
Па тој бре Кајгано кд бесмо мали благо едесмо не ск

Wake up early in the mornin' man
Runnin' kinda' late I gotta' catch my plane
Feelin' kinda' funny from
the weed and thangs'

:свиркам:

Драга го заебав семестаров....да бев средно можит сеа ќе напишев YOLO, hehe.
Е сеа наместо да искулирам летово 2 месеци,јас искулирав 6 месеци па овие два ќе ми се малце пеколно хаотични. Па минатогодишната комбинација од плажа, пичиња и алкохол ќе ја искомбинирам со многу книги и практикуми, бар така се надевам.

кајги денеска завршивме на кајмакчалан, и по патот имавме време да одмори до с. зович(локација каде што се снимаше прашина на М. Манчевски) и местото е феноменално, какви камења и мсотот, градешка река мислам дека се викаше беше камен ладна ко се џитнавме цела екипа, јас по тренерки :pos:
супер изрелаксиравме, пивце чипс, се посончавме, прилично длабока и брза река, препорака сите кои се во можност да поминат таму да го посетат местото, плус во селото има одлична мрежа можеш и интернет да фатиш :)

Јак ден денеска.
Прво полувреме икс. Типувам дека второ полувреме ќе има преокрет.
моментално е хаф тајм шо би рекол Клинт Иствуд.

Идам на одмор 10 дена - сакам да дипломирам кога ќе се вратам - затоа кајги среди резултатите по СС да ми се позитивни - последен предмет ми е!!!

Она кога немаш време да мислиш на свои проблеми, бидејќи те имаат премногу вовлечено во нивните. Сериозно Драга? Ме имаат слушнато мене кај се жалам? Тачно дека тука повремено си олеснувам на душата, ама тоа не се брои зашто ти не си вистинска па не ти смета.
Ауч, знам.
Ај идам да си правам домашен сладолед, ваљда ќе мине ова. Ако не, после следи нова доза на тинејџерска серија.
Ајт.

Драга Кајганче вечерва си уживам со Македонски евергини :love: малце да се навратиме на некои времиња :) Инаку што е ова слушам на операција ќе одиш кај др- бидиков за време на викенд :( ќе недостигаш премногу ... Бидејќи овде преку тебе запознав многу личности :cool: со кои се дружам и секој дневно само се прашувам дали имало некој брак кој склопил кој се заљубил преку овој форум o_O :pipi:

Влегов меѓу патлиџаните. Им дозволив на мушичките да наточат од мојата крв. Изглеа жив сум...!?

Драга,
еден сочен опис за некои член/ки на форумот: Посебно на оние „лајкерите“ и тие со полупечени постови.

To become a forum whore is to elevate one's self to a new level of existence. This ascension cannot be achieved through post count alone; only the pure of heart and sound of mind can undergo the transformation from a „forum slut“ into a „forum whore“

Со среќа forum sluts, кај и да е ќе еволуирате во forum whores.
чао пријатно и лајк

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom