Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Kajgic :love:

Koga bev vo Makedonija edvaj cekav da gi setam Skandinavskite sokaci, sega sum tamu i uzasno mi nedostasuva Makedonija:(
Ne mi se naoga krajot Kajganke :(
Ne deka tuka ne mi e ubavo, bas naprotiv, se e vo superlativ, ama,,
Nostalgijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

P.S. So AnFem treba da napravime 1 sobiranka:pipi:

Стандард муабет
-Мамо има нешто апче, парацетамол, ова она, ми тежи глава, крајнициве ме бола.
-Сестра ти го испи последното. Оди купи си. Шо не че те бола, ладно ми пијаш со коцки мраз, некни ко некој ненаситен ги фрлаше во чашата, гол спијаш, вратата отворена.......
-Добро добро ( фаќаш вратата и заминуваш)

Поука: Никогаш не барај апче од родител оти обично че те попеат .Земи сам провери и то е то.

Кајгано слушни гу траку, фторнички ... штокур : )
a и ти Saladin брат , мек куманофски дијалект : ) поздраф

Кајги, мал совет од мене: НЕ ОТВАРАЈ Гурманско Катче кога умираш од глад, а фрижидерот ти е попразен и од стомакот =)
Аууу како добро би ми дошол сега некој од тие специјалитетите од Кајгана Готвач натпреварите...дури не мора ни да изгледаат толку убаво како на сликите :)

Д.
еве ме и мене после една недела
DwightLaugh.gif

после банот се чувствувам како прероден.
многу ми недостигаше драга.
од време на време ќе дојдев да се ѕирнам и бидејќи на некои коментари не можев да се воздржам, а да не цитирам .... 4-5 пати се логирав ама ГРЕШКА.....
како и да е, од сега ќе бидам повоздржан и нема да им викам на одредени членови дека се глупави :icon_mrgr:

Da dojdesh u situacija koga vekje ne znaes kako da se ponashash so lugjeto. Ili pak da ja imash taa srekja da najdes covek koj razmisluva isto kako tebe.....

My neighborhood ain't the same
'Cause all these little babies goin' crazy
And they sufferin' in the game
and I swear it's like a trap
But I ain't given up on the hood,
it's all good when I go back
Hoes show me love,
niggaz give me props
Forever hope 'cause it don't stop on my block

Moar lyk What doesn't kill you makes you wish you were dead.
Погаден циклус сум немала.
Не можам да заспијам од шо ме боли 'рбетот и стомакот ffs џабе и апови и шишиња со топла вода и све у три лепе нека иде.
Машки, сакајте си ги јајцата. И влакнестите нозе.
Тешко е да си женско понекогаш ебате, 1/4 од месецот да си биполарен и во болки не е убаво. Или ја премногу кенкам, не знам, ама 3 саат е брат а јас се виткам како перек под ќебево... Не знам шо да речам..
Башка слушам Aphex Twin веќе 3 саати,даркови ми е.
А дечко ми зафатен со учење</3
COME HERE AND LOVE ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мореее кајгано,те запустев.
Не дека ми е жал,ама и ми е по малку.
Ама гурманското катче ти го следам редовно,а како шо читам од странава погоре,не сум единствена.
Сега и да имаш новина таму не влегувам.
Ке си легнам радознала.

Само да го поздравам идиотот сабајлето шо ми стаде канџа на колата од шефот... пошо немаше место да паркирам а и 4 уклучени, за на 2 минути...

И КАДА НЕМА МЕСТА У ЗОНАМА ДВА,ТРИ
У ДВОРИШТЕ ТИ КЕВИ ПАРКИРАМО МИ!

Иначе, се сетив дека да спијам ќе е добра идеја... maybe :D

draga kajgana dobro utro konecno se razbudiv naspano vremevo e top za spienje pa i za pienje hahahah mmm top period malce rabota ucenje i ubav provod ,ima zeni so e najvazno hahaha toa imav da ti kazam kajganke odamna ti nemav pisano imaj ubav. den i ti kako sto e veke mojov

Кајганче!
Мислам дека мама сака да ме откаже од млеко со несквик :cautious:. Ме префрли на какао, демек за железото да ми се покачело, да ми се опраела крвта. Океј, ќе го издржам периодов, ама гадно се зезнала ако мисли дека какаото е соодветна и дефинитивна замена за несквик :rolleyes: .
Деновиве сум повеќе присутна на факс отколку кога бев на предавања. Скоро секој ден се влечкам, де за материјали, де за консултации, де за отварање на досие. Мислам дека сум една од ретките што едвај чека да започне со истражувања и пишување на дипломската :icon_lol:. Сите сакаат да одморат, ја пичам турбо тотално во спротивната насока :icon_lol:.
Вчера си поминав мерачки :love:.
И кажи му на времево да не врне, бар додека не се вратам од факс:icon_lol:.

Д.....
До вчера не сум ни знаел дека сум ретардиран, а дознав од твојте членови.:cuc::cuc::cuc:ти благодарам за точната констатација и дијагноза - морам да преземам нешто.

Жените се како кукли: -можеш да си играш со нив,да ги оставиш кога сакаш.Но, вистинскиот маж не си игра со кукли ... да токму така вистинскиот маж никогаш не си игра со кукли - жени :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom