Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ди Кеј

Абе пратиш ти фудбал, не сум те прашал? Па и да не пратиш, ќе ти кажам, што има врска.

Примети дека Ливерпул агресивно купува играчи? Ди Кеј, тоа оддамна се нема случено. Всушност, јас веќе деценија и нешто го пратам тимот ама на ваква агресивност не ми текнува. Трансфер период официјално почнува на 1ви Јули а „ние“ имаме веќе 4ца нови во тим и до сега ниеден не не' напуштил. Можно е Суки да си иде ама пак, си отишле многу поголеми така да, „ништо страшно“.

Следната е наша. Разбрав во меѓу време дека пратиш, па знаеш што сакам да кажам со тоа.

И да, за крај, Мињоле или Пепе?

Велиш Пепе, а? Па и јас се согласувам со тебе бе срце.

Оукеј, you never know until you try? море какви добри два-три дизајни ми текнале... ќе мора да се посветам некогаш на ова. Биче закон. Иначе тапа шо си бегам за дома, надвор облачно се спрема да врне... абе шо да ти кажвам. Ау пак цела ноќ текен и забавно беше... само може требаше повеќе да и попуштам иако таа не сакаше :) oh and u know what? i kinda fail a lot...

Романтични души сеуште ме фасцинираат, и сакам само утешно да ja гушнам, додека јас се плашам за себеси. :)
It's the little things, Каиги.. малецки, а толку енормни.

И, одбројуваме...

Тагата без солзи е измачување, и ако тагувате без да плачете, тогаш бидете подготвени за неиздржлива ... БОЛКА ... :confused:

Д.К.

Денеска го видов најубавиот полициски службеник што воопшто сум го видел досега. Црнокоса 23 годишна девојка, со речиси совршено лице. Убавица. Да не беше ова во 3 по полноќ ќе мислев дека се работи за скриена камера. Уште сум под импресии од убавицата :X3:

Драга Кајгано...

Се уште ги чувствувам неговите прегратки,неговите бакнежи,неговиот парфем...Се уште го чувствувам неговото присуство...Почеток на нешто ново е ова...Почеток на силна љубов...Кажале дека сме добар пар,хехехех...се вцрвенив...
И така драга моја...oдам да делам љубов :*

Драга,

играње фудбал до разденување, возење со уште 9 луѓе настегани како сардини во Даихацу Териос и еден ладен туш после тоа.Да е жив и здрав Јовица што стално ме вика на вакви дешавки :love:.

Драга,
утре и задутре сум на дипломски, така да после ме чека досадното пеглање. :cautious: Да не ти се пегла тебе?
Сабајле си правев домашен пудинг од вишни. Пошто го правев од око, утнав малце со густината, ама средив со кршени бисквити. Сега е оладен и погоди што ќе правам? :icon_mrgr:

кајги, мојата школска, комшивка и симпатија ќе се мажи.
ќеиф ми е за неа иако малку ме изненади кога ми кажа, нека и е честито :)
др недела завршувам со работата, потоа одам да го посетам дедо ми па се правам операција.
летово одеднаш половина ми е преполно со обврски, едвај чекам да искулирам малку

Kajgi da probam da kazam nesto pametno :eek:
Makedonceto ke si ostane malo se dodeka ne pocne da ja ceni svojata tradicija a pred se sebesi.

I nego ne dojdov da go pisam ova pogore uspat mo dojde onaka :ROFLMAO:
Ovie od Liverpool sekoe leto istie muabeti i filmicinja i se ponadezni se ama nekako im se krsi filmot za dva tri meseci :P

Другар:
Што мислиш,а, да си умрам јас деновиве, овака додека е убаво времево,
да му го исполнам желанието ем на Добро Познат, од пред малку во една тема.

Драга Кајгана,
Денов ми минува прекрасно... прекрасно го започнав со прекрасен доручек, потоа прекрасна дружба со мојата најдобра другарка, прекрасни муабети со Кајганџииве..., освен тоа времево е прекрасно за одење на вечера во некој ресторан високо на планина... се надевам дека времево ќе овозможи чувството на освеженост и среќа да владее :)

What doesn't kill you makes you stronger. Или па не?
Толку од мене. Ме нема веќе. Забегав. Отидов.
Поздрав.

Тете, кога ќе идеш на одмор не биди сељак, кафе на плажа не се пие, не се печи на Сонцево, седи си ко човек у кафана.

Нејсе, без заебанција, многу сакам да гледам слики од одмори, по дома албумите празни ми се... :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom