Д.
додека чекам да ми наместат венецијанки на пенџере, се изнагледав што треба и не треба

од комшииве.
од цела соба тој најде пред пенџере да се пресоблекува??
прво му дојде вереницата, се изгушкаа, се бакнуваа

(а ја си зедов пуканки и уживав) па после таа седна на кревет, а комшијава фати да се соблекува и ја реков готово ова ќе биде првото секс шпионирање ама ништо

облече друга кошула и слегоа на вториот спрат. (беа на третиот, најгоре).
а доле (на втор, пред да слезат) башка прича што се случуваше. татко му седеше, со нозете кренати, и гледаше нешто на ТВ, а мајка му се мафташе низ соба и кога слушнаа дека овие од горе слагаат, овој старот скокна седна на кревет, а мајка му (препоставувам) у ниша замина. демек работи женава нешто. па сите заедно вечераа, се смееја...........
а пред некој ден, оваа старава (не е толку стара, 50тина да речеме) изгледа се капела, па влезе кај синот в соба да се облекува. и тоа убаво си застана на пенџере, си се брише женава, се се облака гајле нема. мене буквално устава сама ми се отвори и не можев да верувам што гледам. влезе мажот и затрчан, ја измерка и одма си излезе

значи кај живеам.......додуша ја сум побудала од нив што ги гледам ама што да правам кога ми се на видик.

се надевам вечерва нешто поинтересно ќе видам.