Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам Ан Хетауеј е многу симпатизирана на форумот и носена на аватар , па решив и јас да стаам слика од неа.

Од моментот кога била НАЈСРЕЌНА , од нејзината свадба :pipi:

Прекрасни се кајгиии . Ќе си ги носам во сесијава за среќа .

ADAM SHULMAN . The husband of Anne Hathaway !
anne-hathaway-married-to-adam-shulman.jpg

Кајганче!
Прв пат после многу време, градов е тивок.Ги нема пијандурине да вриштат пред зграда мислејќи дека пеат, петардите полека стануваат минато, а и кафиќиве околу нешто се стишиле... Тоа ми дава совршена можност, да ги гледам светлата на Скопје во тишина зачинета со малку дожд.Додека надворешнава тишина е беспрекорна, внатрешнава не е баш.Но хеј, се трудам :)Се трудам игнорирајќи ги оние негативности кои можат само да ми ја загорчат душата и устата, а ја впивам со сите мои сили позитивноста, која вака-така си го пронаоѓа патот до мене :).Уште само едно нешто фали... мх мх :)

Ди Кеј....мај лав!

Јас само на кратко, онака ептен фалбаџиски. Ме има на Official Membership Wall на официјалната страна на Liverpool, онака, лабаво, фино.

Абе сам себе ли се лажам?! Какво „лабаво“ какво „онака“. :vozbud::vozbud::vozbud:

Members Wall Januari 2013.jpg

Гледам Ан Хетауеј е многу симпатизирана на форумот и носена на аватар , па решив и јас да стаам слика од неа.

Од моментот кога била НАЈСРЕЌНА , од нејзината свадба :pipi:

Прекрасни се кајгиии . Ќе си ги носам во сесијава за среќа .

ADAM SHULMAN . The husband of Anne Hathaway !
anne-hathaway-married-to-adam-shulman.jpg
Се гледаме на Филм и ТВ.

Драга К.
сега ја собирам екипата и идеме ракомет да гледаме да се нервираме малку...па после билијард , сони , пикадо , фудбалче :D некад нема порелаксирачки моменти од дружбата со оние кои ги сметаш за браќа....а најбоље дел е кога си јадете трици..... ВРВ!!! иначе фала богу после толку долго време да ми се погоди и на мене убав период.....се надевам ќе потрае.....
П.С Драка посакај ни среќа против Исланд...Ќе ни треба со таков морон на клупа :D

Драга Кајгана ...

И така како и секој ден малерот веќе одмна ме нема напуштено се мене ме следи така и сега и овој ден ... станав како и секој ден кафето и на тераса иако е ладно ја обожавам тишината и мирот кој ми го смирува мозок отидов до банка целиот среќен плата ќе земам таман ставив картичка денот ми стана црн сметката ми е блокирана пак ти е ... извршители :( и така ме оставија без плата со блокирана сметка ... а таман сакав да се подновам со нешто али ете не бил денот ај си реков ај ќе одам да се ишишам и ко што сум малер омилениот дуќан кај што се шишам затворен јбг рецесија секого го погодува и сега? каде? :unsure: незнам кознае како ќе ме направат утре ... а каде да одам незнам и така малер ден ... ја земав од мајками картичката да ми позајми некој денар отидов до банкомат и што се заглави картичката :mad: ми идеше да се фрлам во вардар тоа ти е кога сум несреќен човек ... малер нешто ме бие да беше човек ќе го претеав и ќе го избркав али јбг ете драга кајгана ме ишишаа извршителите утре ќе одам кај нив .. :sick: а на love поле .. ех драга кајгана покрај толку денови малери не убави барем да си ја фатев за девојка ... :confused: али изгледа по се не сум нејзин тип за врска ... али јбг малер си е малер

Д.
додека чекам да ми наместат венецијанки на пенџере, се изнагледав што треба и не треба :facepalm: од комшииве.
од цела соба тој најде пред пенџере да се пресоблекува??
прво му дојде вереницата, се изгушкаа, се бакнуваа :P :love: (а ја си зедов пуканки и уживав) па после таа седна на кревет, а комшијава фати да се соблекува и ја реков готово ова ќе биде првото секс шпионирање ама ништо :unsure: облече друга кошула и слегоа на вториот спрат. (беа на третиот, најгоре).
а доле (на втор, пред да слезат) башка прича што се случуваше. татко му седеше, со нозете кренати, и гледаше нешто на ТВ, а мајка му се мафташе низ соба и кога слушнаа дека овие од горе слагаат, овој старот скокна седна на кревет, а мајка му (препоставувам) у ниша замина. демек работи женава нешто. па сите заедно вечераа, се смееја...........
а пред некој ден, оваа старава (не е толку стара, 50тина да речеме) изгледа се капела, па влезе кај синот в соба да се облекува. и тоа убаво си застана на пенџере, си се брише женава, се се облака гајле нема. мене буквално устава сама ми се отвори и не можев да верувам што гледам. влезе мажот и затрчан, ја измерка и одма си излезе :facepalm:
значи кај живеам.......додуша ја сум побудала од нив што ги гледам ама што да правам кога ми се на видик. :cautious:
се надевам вечерва нешто поинтересно ќе видам.

Бато ми вика другарот од дада (дечкото) леб си носел вториот пат за кучината посебно за питбулот мој оти преку ѕидче чува :pos::pos::pos::pos::pos:. И како му рекол ќе си носиш леб оти готов си :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Берберот преку ред се суреди заради ракометот да ти ебам, џабе мул викам не беше на смена некни баба кога ја испраќавме и то.

Ти мори не ме нервирај а и курац овие ништо не прават аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа......

Драга, цел ден се обидувам да извадам ист крик како Роберт Плант во Immigrant song.:sneaky:

Аиии мори колку ми е интересно чистењево снег на гугл. Рушам рекорди.:vozbud:

Драга,
Овој семестар имам најмногу (с)пиено досега. Многу се опуштив башка у колоквиумска.
Аман нека дојде 22ри и официјално да немам за учење.
До скоро видување :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom