Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга
тастатурава има посебни копчиња за знакчињата € и $.
:cautious:
Не знам зашо не додадат опција да ако стиснам на некое копче да си се испишува цела фраза да не се мачам. суп и глеам серија ќе ми се најдат ептен.
Како и да е, во чест на копчињава да те поздравам со „јас не сум матерјална девојка“

Исто така, ја користам пшриликава да те линкнам до една статија за едно наше дете со даунов синдром кој се запиша на факултет. Прво дете во Македонија со даунов синдром што се запишало на факултет. Секоја му чест.
На англиски е статијата ама вреди да се одвојат 5 минутки.

папа

Драга дојде и Стара Нова година вечерва, претежно одвај чекав овај ден али веќе ми спука филмот, незнам дали е ради мамурлакот од сношти или галамата од денес низ комшии па се разбудив и презаспав едно 15 пати затоа одвај во 5 се помрнав од кревет...

Keep calm, and date the 30 year younger version of Michelle Pfeiffer :)

Изведбата на Два галеба бела - момент на вечерта. Ако ги изброи некој појачаните вотка-мартини и дуплите штокови, ГО ЧАСТАМ !! :X

Драга моја кајги, ова треба да се стреља. Јас сум десничар, патриот, христијанин ама ова е too much и за мене . Стомакот неможе да ми го свари. Александар Македонски го направивте светец ??! Александар Македонски му дошол на сон на Свети Павле да го повика да дојде во Македонија христијанство да шири ... :facepalm::facepalm::facepalm:

Премногу си ја сакам земјата во вакви лакрдии да верувам. Абе спрдња ми ја направивте државата со вакви работи, Бугарија ја направивте. Па ни Бугарите веќе не ни се рамни во трескање глупости.

Уште го слушам кајги денес оној дедо ти Стефан, демек главниот поп што е.Ќе се правел политички медијатор, ќе ги мирел комуњарите и вмровците. Ово нема ни у Београду. Где то ја живим сине.:facepalm:
Ај ќе прекинам тука со коментирање, затоа шо ако продолжам ќе кажам нешто што не треба.

Поздрав Драга

''Ако нема Светско или Европско, имево на земјава не се спомнува никако, пичка ви матер ненормално чудесна ! '' - GAGO GLUP GAGO

Д.
вечерва намерно не појдов со друштво в кафана, за овде в маало да си појдам на оган и не згрешив да ти кажам. па и овие биле забавни. ракиичка топла, пите со паричка, цигани свират ли свират, овие се пијанат ли се пијанат........ама постепено си разаминаа луѓево оти за на работа се, па и мене ми се здосади. останаа само некои пијани, новиот кум, си донесоа радио ( дури и циганите си заминаа) и сега слушам кај што викаат, јачат дури ваму :facepalm: утре сигурно ќе врват маскирани "василичари". тоа ко ќе видиш цигани за некој денар да соберат. ќебиња на нив, по некоја маска, тапанот, зурлата и оди по улици, низ маала, низ куќи...
инаку драга прееска бев излезен од дома, кога се враќам што да видам......вратата од соба кај сестра ми извадена од ментеши, сестра ми седната в дневна плаче, мама се дере, вика ли вика, а тато си гледа ракомет. имено сестра ми сака да извиши уште некој сантиметар и и дошла прекрасна идеја да се тегне на врата :pos: се оптегнала како крава и вратата од ментеши ја извадила. покрај што се исплашила, па и ногата за малку ќе и се напукнала :pos: :rolleyes: и сето ова зошто??? за на играорна да ја ставеле во попрвите. :facepalm:

п.с. на мама и текнало после сто години да ми купи боксерки ама излгеда по тоа што го видела последен пат кога ме капеше, ко си бев забаваче...........боксерките тесни, потесни не можеа да бидат, јајцата кајгана...........................

Кајганче,
Само у Македонија има педери шо ќе се јават на пријател за да можат да се престројат додека чекат да се чекира билет за да се качат у авионо...
Само у Македонија има педери шо ќе се прередат само и само побрзо да чекират билет за да се качат у авионо.
Само у Македонија има педери шо ќе праат 20 редици од 5 шалтера и ќе се бутат како ненормални, ќе се карат и ќе се тепат само и само побрзо да чекират билет за да се качат у аеродромо.

Толку од Луки

Драга најдрага, еве и оваа Нова година си ја дочекав традиционално, со друштво, музика и многу мноогу вино.
Од утре пак станувам озбилна, доста беа заебанции :)
Лаку ноч ;)

многу бош работа, по 12ти пат обид за спиење планирам да се откажам, едноставно мислам на работи шо не би требало, некои неисчистени сметки и глупости кои ме мачат... глупо е, а морам да станам за едно 5 саати пошо ќе се прам „гандалф“ :D
утре ме чека ... т.е. после , скара,вино и оро до вечер и мислам дека ќе сум преуморен за нешто после, а кога сум уморен ме јадат депресии... and that sux!

Добро утро Каjгана.
Го допивам кафево па идам на испит :) Посакаj ми среќа.

К,
Знаеш како е кога не знаеш главата кај ти е од работа? Епа јас знам. А знаеш какво е слатко чувството на победа кога ќе ја сработиш таа работа и сите се среќни? Епа јас и тоа го знам. :)
Добро е драга, очите ќе ми испаднат, викенд не сум видела како што треба, но не се жалам... Работата ме исполнува... :love: Е сега уште плата да пуштат и ќе се частиме.
mwaaaaaah сите ги сакам, повторно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom