- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.039
Драга
тастатурава има посебни копчиња за знакчињата € и $.

Не знам зашо не додадат опција да ако стиснам на некое копче да си се испишува цела фраза да не се мачам. суп и глеам серија ќе ми се најдат ептен.
Како и да е, во чест на копчињава да те поздравам со „јас не сум матерјална девојка“
Исто така, ја користам пшриликава да те линкнам до една статија за едно наше дете со даунов синдром кој се запиша на факултет. Прво дете во Македонија со даунов синдром што се запишало на факултет. Секоја му чест.
На англиски е статијата ама вреди да се одвојат 5 минутки.
папа
тастатурава има посебни копчиња за знакчињата € и $.

Не знам зашо не додадат опција да ако стиснам на некое копче да си се испишува цела фраза да не се мачам. суп и глеам серија ќе ми се најдат ептен.
Како и да е, во чест на копчињава да те поздравам со „јас не сум матерјална девојка“
Исто така, ја користам пшриликава да те линкнам до една статија за едно наше дете со даунов синдром кој се запиша на факултет. Прво дете во Македонија со даунов синдром што се запишало на факултет. Секоја му чест.
На англиски е статијата ама вреди да се одвојат 5 минутки.
папа

се оптегнала како крава и вратата од ментеши ја извадила. покрај што се исплашила, па и ногата за малку ќе и се напукнала
и сето ова зошто??? за на играорна да ја ставеле во попрвите. 
Е сега уште плата да пуштат и ќе се частиме.