Passed down to you...
Pomoooooosh!!!! Ke ve molam ako nekoj mozhe da mi napravi analiza na deloto Zoki-Poki od Olivera (ne mi teknuvashe prezimeto) Pls pls pls <3<3

Добро де да му се сневиди, мора ли нечиј џигер да страда заради ваквите инфантилни човечиња кои очекуваат се` да им биде ставено на послужавник? Морав негативно да го започнам постов, затоа што навистина ме загрижува оваквиот пристап на повеќето де4иња што немаат концепт за водење на сопствениот живот. Така кога ќе наполнат дваесет и кусур години сеуште ќе идат на дубаче и ќе сркаат кашиќка и ќе пекаат мама да им купи waptop4e. Морав некаде да се испуцам остатоков негативна енергија.
Е сеа... Прекрасна вечер помината уз Бах, Дебиси, Бетовен и Шопен - благодарност до комшијата шо ме покани на „свирка“ во Музеј на град Скопје. Едно големо поштовање до него.
Друго... Полека се прибира војската во борбените редови за почеток на битките што следуваат. Spartaaans!! tonight we dine at Zorba`s! Или у превод - шо ги ебам спартанците, на поблиска историска епоха сум. Рана антика, Римска и средовековна. Јеботе пола историја за учење. Башка два утепани јазици. Убаво, ама ко преживи... само нек преживи.
Треќе. Ме дрма предколоквиумско новогодишно беснило. Или у превод... Огромна желба за друштво. Као фацана на оној компирот сум бе мамата.
Четврќе... Доаѓа свети Валентин. Ептен мрзам шо воведуваат ова водици, Свети Николи, Хелоуини.... (јбг иронија)
пеќе... Не пукаат петарди као у млади дани. Сеа ги пукаат преку Фејсбук.
Ај толку.
So says Saladin...