Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Дикеј, само ќе си го пастирам тука статусот од Фејсбук, баш така се чувствувам:

Улици и патишта, АМСМ или кои и да сте одговорни, црнци да ви шетаат по дома и да ве ИЗНЕНАДУВААТ со БЕЛИ РАБОТИ од време на време.

И сега одам на лабораториски, се надевам дека нема да стигнам во 10 саат за 5 километра.

Потпишуем за постот над мене....
40 минути измрзнав чекајќи автобус сабајле,па уште саат и пол додека стигнам у центар.,на 3ти час стигнав у школо
Се испоразболев све да им ебам.... не можам на утакмица да отидам сеа :nerv:

Македонија. Местото каде луѓето секогаш се изненадени кога ќе падне снег во зима. Се прашувам само како би било кога би паднало во август. :pipi:

За Кајгана од земјата на чудата,
Crazy in Love

Го поделив бурекот со кучето скитник на клупите под саатот, само уште тие две од таа врста останаа. Минатиот пат кога ја чекав скарата седев горе на едната од нив, и од некаде помина братучед ми со двајвца другари па ми вика: Слези брачка не седи така 50 евра казна е. Мојот одговор на тоа беше: Нека дојди да ме казни ќе му ебам жената в газ ќе му ја начукам тоа казната. Да бидам искрен ми се плачеше таа ден и тоа многу, ама не плачев оти не сум лигуш. Темен облак од некаде ме имаше завеано не знаев од која страна е. Но денеска е друга приказна уживав во бурекот во кучето скитник во снегот кој што крцкаше под моите нозе, во санката и внук mi кој што годинава нејќеше многу многу санкање на снег како лани.
Чудни работи ми се случуваат си се испочитувавме со пријателот прво тој здраво батка, вратив со здраво, не знам кога последен уствари што последен пат никогаш не паметам дека сме биле во добри односи, тоа е фино убаво чувство си се сакаме и си се љубиме, не на педерски начин бе :icon_lol:.

Ајмо песмица:

Дијр Џимирин К.
Дојдов пак. И озбилно тапа си.
Не ме привлекуеш мори, стани плус. Само логото ти е убаво!
Ај идам јас конечно денес озбилно да паметам потребни факултативно - колоквиумски информации ( ако станам, 3 секунди по кликање на тастерот Испрати одговор, сметај дека искрена сум била )
Гудбај, гушки и пушки!

Ако положам утре ке биде лудо.
Не дека учев ама...прашање е колку запомтив -.-
Сепак оставам на среката,а јас во последно време сум многу срекна личност.:pipi:
Осекам дека утре ке се заледам на ова време,а ако додадам на тоа и лизгавиот пат сигурно ке се утепам некаде ко денес (:
Срека никој не ме виде.

Ајт,бау бау.

Мене ми се причинува или тупаџиите се множат?:tapp: Ај може стареам јас, може не е до другите...
Враговима ме држи некој бес, уште да ми игра око и ондак ќе бидам ко бабине со прогноза дека нешто лошо ќе се случи.
Како год, некако мојата воља се намалува и ќе станам член на земја Дембелија уште малку.
Дедо Мраз, само нека ми дојде оваа година, ќе го скршам од ќотек. ММЕ ништо не ми исполни. Низ оџак ич нека не пробува да помине, немам камин, а низ врата немој да помислил. И молим те немој пак со полнети чорапи више е демоде..

Драга

Предвидливо и неинтересно до немај каде.
Дежа ву, ама од оние лошине.
Снегов не можам да го поднесам.
Мислам, интересен е и бел е и сите прават снешко и се маваат со топки и се радуваат.
Јас..мене не потсеќа на нешто што ми е болно и незаздравено.
Не за џабе Балашевич вика- Не волим Јануар.
Ја не волим зима, генерално гледано.
И додека се справувам со сите тие конци и фластери од делумно заздравени и повторно расчепкани осетливи подрачја, си се лажам самата себе, дека оваа зима ќе биде нешто различно.
Дека овој пат снегот ќе донесе некоја чудна чистина.
Искрена, непроменлива ...чистина.
Ма што туку трескам и јас...

Чудно како ни се дели патот и пак сами сме...

Аман. Идиот. Ќе го лупнам! Лупни го ме заболе к*рот.
Слепец. Инаетчија. Се е он у право. Ем не знае ем нејќе да слуша да му се објасни.

Македонија. Местото каде луѓето секогаш се изненадени кога ќе падне снег во зима. Се прашувам само како би било кога би паднало во август. :pipi:

За Кајгана од земјата на чудата,
Crazy in Love
Кој ќе рине снег на +40 :pos:

Значи, еден од најбавните шофери во ЈСП може уште побавно. На работа наместо во 10 до 8 стигнав во 8 и 10. Ајде, снег е, сосема очекувано. Ама да цркне парното?! До 10 и пол го правеа. Трчав по канцеларии да најдам ако некој има кварцна греалка, затоа што ќе се смрзнев буквално. А убаво викаше мајка ми синоќа, синко зимај потопла јакна... ама кој да слуша.
Како и да е, имаше и добри страни ова студов на работа, редакцискиоот состанок помина турбо, и со многу смеење :)

Да се пофалам, си купив карта за Нова Година, биќе крвопролиќе. Им откажав на колегите идење у кафана пред нова година. Пак биќе крвопролиќе, ама јас тоа нема да го видам :)

И таман стигам на време за бус на последна станица, кога ЈСП 66 нема НИГДЕ.... и чекам, и минат возови, автобуси... се мине, само 66ка никако. Бидејќи бев премрзнат отидов во Веро да каснам нешто. Кога се вратив на станица го имаше ЈСП66, ама тој што е цел саат подоцна. грррррррр :violent1:

Ама на се лошо, има и добро. Мајка ми пече колачиња и во соба е миљон степени. Полека се вратив во нормала.

п.с. Поради доцнењето на бусот не можев да отидам да играм футбал со другарчињата :(

Драга Кајги,

Денес само песнички ми се мотаат низ глава. Паѓај, паѓај бело снеже радост ти ни носиш :smir: Утре у 9 треба да бидам на рапорт, кој ќе станува у 7?! :jaj: Се надевам дека ќе се забавуваме цело време, за да не ни биде досадно :toe: Утре ќе имам напорен ден! Плус и на италијански сум од 4 - 5, ако не рикнам утре чудо ќе биде! В сабота до 3 саат ќе правиме добри дела :back:
Убава песна што ми се мота цело време низ глава.

Драга Кајгано..Уште утре па Викеенд и тоа гооолем...

Aj karaj me posho sum glupa -.-
Mi se ide glaava od dzid da si ja iskrsham -.-
Idiot -.-
Kao moeshe da si pomislam takvo nesho -.-
Zasho me rodile polesno kje beshe taka i za niv, a i za mene -.-
Sakam da prat...ne ti go kazhuem toa -.-
Muka mi e ):

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom