Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгснс ја два пута на една страна али ипак ::toe
СИ КУПИВ БЛУЗА Awake oд Dream Theater :vozbud:
Џ-џ-џ-џ-џ-џ-џизз оф Крајст најбоље е :vozbud:

Ме хејташ ма?
Шо не ти се отвараат темиве ко шо треа?
И кој ти рече да ми ја покажуеш репутацијата?
Смрдла -.-
Него, wish me luck, за саат време идам на проба (:
Многу добри ќе бидеме (:
Aw aw aw xD
<3

Конечно после 2 дена заврши натпреваров.Не освоивме прво место,али задоволен сум.Битно е да се учествува нели?:)

Бу...
Шо е сега?
Ја си дојдов.
Денес...мошне интересен ден исполнет со изненадувања.
Ден со чудни и смешни случки.
Ко на пример човекот кој се залепи во прозорецот на автобуската станица...
Затоа н е треба да се чистат целосно прозорците,бар да остават мала дамка да се гледа што е :tv:
Професорката ни приреди убаво изненадување.
Златна таа.
Ај,доста ти е.

Драга,

Многу корисно се чувствувам денеска. Ги завршив сите обврски кои шти ги имав, па и повеќе од тоа. :pipi: Сега заслужено можам до вечер да не станам од компјутер. Инаку вчера ги пријавив предметите што ќе ги полагам на матура. Искрено, се надевам дека не згрешив со изборот у секој поглед. Ајде уште неделава, па ќе можам да се одморам, да се наспијам ако ништо друго. За жал, малку порано ќе треба да почнам со учење, ама тоа е, подобро сега, отколку да ме фати паника на крај.
И така.. :pipi: Заминав сега да си гледам филм, цела недела го гледам и никако да го догледам :)

:back:

Море,море....и јас промени ќе прам :smir: енергија имам од повеќе така да депресијата е минато време. На часот по спорт и спортски активности ми падна една идеја (можи оти студено беше) и сега си се водам според тој план, но до кога ќе видиме (навистина без цигара не се издржлаво, ама ако ќе издржам јас..)

Еден поздрав од мене, јбг такав ти период

За сите што сте загрижени за мене...

images
сум.

Иам за учење али жими зеленко, од утре почнувам!

Ае пријатно џезери мои Викиликовски...

Јас чисто онака ти пишам колку да ги известам загрижените комшии.
Не, не сум трудна мили мои дебела сум ок ?
Се надевам дека некој од вашите ретардирани деца ќе го прочита ова и ќе ве извести за да можите мирно да спиете.
Ќе ви пренесев и лично али ми е многу, многу, многу мака да се расправам па ќе требаше дирекно да ви закачам по една, затоа вака е најдобро.
Ете сега можите слободно да се ебите сите до еден... меѓусебно top ste kiss4e mWahhh!

Драга, конечно го најдовме последниот дел од сложувалката! :vozbud:

Draga kajgano od utre ke bidam otsutna odam za Slo koga i da mozam ke te citam...ako nemam vreme posle NG ke si nadoknadam jas :helou:

Forumdzi da si pominete najubavo novogodisnite i boziknite praznici i bes infuzii molim vas :pipi:

Кајганче!
Уште три дена, уште само три дена, уште три пеколни е*ани дена!Како фино се ми се натрупа во овие три дена абе не знам главата кај ми е!Али морам и ќе поготвам се на време, не сакам после грижи и секирации дали сум паднала.А како ќе учам е тоа не знам, колку секирации имам над глава + моите цело време влези излези од соба, концентрација нула.А уште сум неарна за да отидам до библиотека, коа ќе чујат како дувам нос и кашлам сигурно нема да има потреба да ми речат оди си, само со поглед ќе го напраат тоа:).
Нејсе, доста беше на нет дремење(дури 20минути), study now, party later!
:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom