Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга...

луѓево се многу лицемерни, ми се гади дури.
И знаеш оноа кога ќе му речеш на човек "глуп" ... ок, ти не знаеш ама луѓето знаат ... е кога ќе му речеш глуп не се вреѓа нели, зашто обично е на шала или си знае дека е глуп па заради тоа, ама кога ќе му речеш глуп преку друга реченица каде што не го користиш зборот глуп е тогаш боли. Ама остај нека мислат сите дека се најпаметни.

Mене периодов ми е многу убаво и не мислам да се замарам со ништо повеќе.

Passed down to you...

Pomoooooosh!!!! Ke ve molam ako nekoj mozhe da mi napravi analiza na deloto Zoki-Poki od Olivera (ne mi teknuvashe prezimeto) Pls pls pls <3<3 :(:(

Добро де да му се сневиди, мора ли нечиј џигер да страда заради ваквите инфантилни човечиња кои очекуваат се` да им биде ставено на послужавник? Морав негативно да го започнам постов, затоа што навистина ме загрижува оваквиот пристап на повеќето де4иња што немаат концепт за водење на сопствениот живот. Така кога ќе наполнат дваесет и кусур години сеуште ќе идат на дубаче и ќе сркаат кашиќка и ќе пекаат мама да им купи waptop4e. Морав некаде да се испуцам остатоков негативна енергија.

Е сеа... Прекрасна вечер помината уз Бах, Дебиси, Бетовен и Шопен - благодарност до комшијата шо ме покани на „свирка“ во Музеј на град Скопје. Едно големо поштовање до него.
Друго... Полека се прибира војската во борбените редови за почеток на битките што следуваат. Spartaaans!! tonight we dine at Zorba`s! Или у превод - шо ги ебам спартанците, на поблиска историска епоха сум. Рана антика, Римска и средовековна. Јеботе пола историја за учење. Башка два утепани јазици. Убаво, ама ко преживи... само нек преживи.
Треќе. Ме дрма предколоквиумско новогодишно беснило. Или у превод... Огромна желба за друштво. Као фацана на оној компирот сум бе мамата.
Четврќе... Доаѓа свети Валентин. Ептен мрзам шо воведуваат ова водици, Свети Николи, Хелоуини.... (јбг иронија)
пеќе... Не пукаат петарди као у млади дани. Сеа ги пукаат преку Фејсбук.

Ај толку.

So says Saladin...

Некад стварно се прашувам дали вредат сививе мозочни клетки за некои ствари.

Шо е ма?
Ми е досадно и депримирана сум.
Дури ни песнава не ме развеселуе у (да не бидим безобразна) -.-

Тажна сум... не можам против тоа... уф... до времето, месецот, денот или што е? Не знам... боли... боли гласот од песната што ја слушам... сакам само да сум вистински среќна... како и да е... тоа е само ваков момент на носталгија како и други што поминале, ќе помине и овој. :(

ДК

Кој рано рани, колоквиумска му тропнала на врата :)
knock_knock.jpg

"Ти не си ти,кога имаш за учење!"

*Kоле?!?! Мамо, сите мои другари сакаат да какаат во нашето веце*:sport2:

ДК
Дали човековата глупост има крај?
Мислам дека го знам одговорот,ај да не должам многу....
Бај д веј сакав да кажам прекрасен е денов и среќен празник на сите.

Денес Св. Никола, вчера имав гости, ко шо следува за празникот, денес си седам на прозор си буљам у магла, мавам Б комплекс и Fringe, и очекувам позив за до надвор :). Ај чао сеџѕ.

Драгаа

Епа ај нека ни е среќна славава на сите што ја славиме . Па изволтее на благоо кајгии :) Инакуу викендов полека полека завршува, едвај чекам да дојде распуст да се наспијам ако не друго. Oва луѓево знааат да бидат многу нелогични , ма ова го нема ни у Београду....Ми идее да истепам некого, за да се ослободам од вишоков на негативна енергија што ја имам во моментов :)
Ај мрш сега :back:

Среќна слава на сите што слават,среќно име на сите ......и со св.Никола вечер до победа :vozbud:
Поздрав до СветиНиколчани

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom