Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
времево бе драга :jaj:
шлап......

Драга Шенка,
На два стола не се седи, ама на три можеш и да си прилегнеш...
Се шегувам со мојата несреќна ситуација. Премногу сум благодарна што постојат чувства, за да може полесно да оќоруваат таквите подложни на чувства ко јас. Мислам дека во личната карта треба да ми пишува опис: feeling - prone. Инаку, ако денес не е недела... Не знам кога е! Типичен опис на недела со сите свои благодети, меѓу кои досада, депресивен дожд, спуштени ролетни. Уште свеќи ми фалат и да почнам да повикувам духови.

Инспирација на ниво.

Покатастрофален ден-здравје.
А демек 4 ми беше среќен број.
Не знам кому да бидам благодарна што не има уште.

Се надевам на поубаво утро.

Д.
саатот не е ни 1, јас сум дома, а другиве во кревет?
чудно ми чудо.....
до душа сега малку ми е досадно нема со кого да се тепам ама ај ќе најдам занимација, без гајле.
туку ти кажав колку ме нервира ФБ? поглупава ствар во животов немам сретнато:tapp: без везе трошење време.
единствено што ме кочи за да го бришам профилот се братучедиве и кумовиве во странство, инаку...
ај ќе видам
ча-0:back:

ДџК

Дај тоа дождот нека потрае... барем уште понеделник и вторник. Баш кул се осеќам и ми е убаво. И толку од мене, да не речиш те заборавив... ојдов да прам турска гимнастика.

..Драгааа..
Конечно среќна сумммм многуууууууууууууууууууууууууууууууууууу!!!..:))))))))))))))
Драга новиов има исто име со стариотт, али почнувам да го забораваммм а тоа е многуу добро да знаешш:):vozbud:
И сеа убаво ми е со негоо премногууу... Те сакамм драгааааааааааааааааааа

Драга Шенка,

Се чувствувам смирена и многу среќна што имам една личност во мојот живот и зашто она што можеше засекогаш да ми ги расипе односите со неа, ме зближи уште повеќе! Ќе спијам со чиста совест, мирна душа и кожа што мириса на Jonsons baby. Ептен, ама ептен ме охрабрува сознанието дека имам многу битен човек во мојот живот, што вреди да добие внимание, почит и мора да признаам дека сум речиси воодушевена! Добро е :).
P.S. Дај ми зелемко, стипсо! :pipi:

Кајгич!
Монотон ден, премногу досаден, сеедно мене ми беше убаво, досадата како да ми прилега.
Крајот дојде, се сомневав дали ќе биде како што мислев, сепак испадна, за друг пат повеќе памет, иако знам дека ќе ја направам истата грешка,тажно.
Се обидувам да ја заборавам, ама како да ти го освоила мозокот, едноставно не си заминува. Времето лечи се, ќе видиме дали навистина е вака, во моментов се сомневам, но длабоко во себе сум сигурен дека е така.
Ми требаат слушалки драга, мп3 јкана ми седи дома, фаќа прашина, колку само би ми помогнала да не ги слушам по автобуси пубертетлиине. Само кога ќе ми текне дека и јас сум бил како нив, што се би сакал да сменам, ах времето, најскапо нешто!

Драга

Се плеснав денес..
Два пати и тоа.
Викаат прв пат дека боли, ама појма немаат дека вториот боли уште повеќе зашо поише залет земаш...
Значи тоа дрвото шо ми е у кревет, нек си ебе матер, свеста ќе си ја земев...
Ај еднаш се удрив, ама вториот пат....зождо...
И ми се изнасмеа бе на цела мака.. Мене сузи ми затекоа од болка, се смеам во исто време и аучкам...

И после муабет:
Како си?
Плесната...

Пааааа...малце како да ти кажам, како потресена...

И плус онака многу сум како да ти кажам, како поттсетник...
Ама нема везе, не играм ни ја веќе така ехехехе.
Ми се спие, као потресена...

Знаеш кајгано, нешто ко ќе слушнеш ама ќе ти протрча низ уши само...

Па месец-два после тоа ќе го слушнеш тоа нешто поубаво и ќе се умреш од смеење... Ама буквално да се умреш од смеење.
Прво прекрасна вечер си поминав. Муабети, смеење, музика, смеење, муабети, музика, муабети, муабети, смеење, музика... Семафори што не работат и секој си вози како сака... Чудни улици... Посмешни песни... Совршен нов почеток на неодамна подзаборвена активност.
Знаеш како се осеќам? Ко на 7мо небо...

А погоре што зборев за она слушањето на нештото...
Еве ти, да ти долови колку отидов со паметот вечерва

Крушка!!!
Толку:pos:

Зошто пола од мојата генерација се омажи/ожени и сите се бремени? :shok:
Океј ... се чувствувам старо.

Хахахахахахахахаха, истиот (скоро) пост ко Гладиус! И истата песна! Ахахаодхаофхофхрофхоеихфињхдидхиадх! Да не беше он, никогаш немаше да бидам просветлена со таква песна!

Преубава вечер. Преубаво време. Шут ми. Сакам дожд. И луѓето у мом животу! :icon_lol:

А што се тиче песната, замисли маж ми на свадба да си пее: Их леле што се не убих испод оне крушке. :pos2: :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom