Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

ми се јави дека ке си дојде порано! Ах, душиче мое медено! :back: Вечер нема да го пуштам да мрдне! Ке го гушкам, гушкам, гушкам до бескрај (може и назад).

Pumpy-umpy-umpkin, You're my Sweetie Pie
You're my Cuppycake, Gumdrop
Snoogums-Boogums, You're the Apple of my Eye
And I love you so and I want you to know
That I'll always be right here
And I love to sing sweet songs to you
Because you are so dear

Чек да видам што емот икони имаш да ти ставам :vozbud::back::wub::je::love2::love1: па доста ти се:pipi:. Видиш многу ми е поkewl постот сега нели?:kajg:

Ајде Pumpy-umpy-umpkin:back:

Драга,
Некој сега си се топли си го прчи, некој за 10 години. Тоа е тоа.

Драга
Ме нервира времево,мора ли да врне

Здраво драга,
Моево синоќешно и ноќно расположение се рефлектира на временцето и влијае врз сите. Се чувствувам како победник, конечно.
Овој дожд го обожавам!

Темнина ги отварам очите тишина надвор а во соба тик так тик так тик так тик так тик так тик так тик так тик так тик так, станав и ја извадов батеријата сега гледам 2.50. било нека стои така. Затворив очи и ѕвони мобилниот првин си помислив дека е алармот ама се сетив дека го немам приклучено, стегам зелено копче и викам даааааааааааааа, слушам оттаму личната карта сум ја заборавила парите не ги префрлаат види таму кај е, и слези долу со нејзе. Ја зедов и слегов долу па наминав на бурек со месо од Бело лале жежок жежок ми ја изгоре устата.....
Врни надвор тивко мирно без ветар и грмотевици, сакам кога е вакво времето само за спиење и ви посакувам пријатно попладне со песмата:

ДК,
Да
ебам
и време и се! Си мислев денес така убаво да се изнаиграм фудбал, оти немам време другите денови, а оно па текнало му да врне у пм.
Ај да се надеваме до час дека ќе престане.
Позз

Обично на вакво време би почнала пост со омраза спрема дождот, ама денес ми одговара, се ми е така бавно, поспано, ама не и нерасположено (:
Чај од портокал и цимет, балади, едвај отворени очи.. ова ми мириса на совршена дремка.
Oh, K., how lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard. :pipi:

П.С. Се напив добро од виното мое црвено три години старо, сега како сум расположен....

Д.
колку убав бел ден.
не, нема снег, туку викам бел зашто такви се облаците. бели облаци, малку си врне....го обожавам ваквото време посебно за викенди.
досега бев низ град, малку на кафе и еве ме сега пред ПЦво те разгледувам, а во меѓувреме грицкам соленки и секако сето тоа зачинето со тивка музика....

ај ча-0 :back:

Драга веќе си на 500 страна :party3: :icon_razz Денес бев во мај френдс :icon_cool

Kajgancheee...
Konechno i jas da se registriram beee.. Dosta samo te gledav hehe.. Nemam mk font na ovoj pc i moram da pisham latinicaa :S
Bashka mng glupo mi e koga pishuvam so 4tvor4e ama pa taka po mi e razbirlivoo hehe.
Ajt 4ao :*

polls_SELF_EXPRESSION_2_1850_833720_answer_3_xlarge.jpeg

Драга : )
Баш пред некој ден сфатив дека јас ја обожавам есента. Да, до пред некоја година го мразев први септември, тие подготовки околу книги тетратки, па давање лажно ветување дека ќе учам со ред таа година. Се тоа ми изгледа интересно сега. И оваа година можам да си го дадам тоа лажно ветување, но веќе не се лажам себеси :) Тоа ми е можеби научена лекција, но не од тие книги и тетратки.
Знаеш ли ти дека веќе има паднати диви костени на земјата? Знаеш ли ти колку убаво изгледа, див костен легнат врз мов покриен со крцкави жолти лисја. Сакам да знаев да го нацртам тоа, ама со антиталенат не се склучуваат зделки :) А, па дождчето па... еех кога последен пат слушав како врне?
Ај ај
Доста тапа муабет. :)
Ми се спие на времево, ниедно кафе не ме крева на нозе :)
А есента е убава до крај на септември, тогаш почињаат обврските и полесно е да се учи на дожд него на пукотница од сонце
Ајт поздравченце
Сакав и песниче да ти стаам, ама ме мрзи и такОј

Драга, ни овој пат не успеав да му избегам на дождот.Ова веќе станува навика.Кога и да врне јас сум некаде надвор и мора да ме наврне мене.Порано многу го сакав дождот ама во последно време почна да ни се расипува односот.Ама сега се е подобро.Си додјов дома, јадење на маса, еве сега си пијам топло чајче од нане и си одмарам пред компјутер.Ај позз...

Кајганче...
Кај ми е сонцето,
БЕ?
:(:(:(
Драгичка..цел ден врне и сум изнервиран у п.м...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom