Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
четврток е дефинитивно мој СРЕЌЕН ден :cuc:
добри си се сите денови, секој ден си носи по некоја радост, ама денот четврток едноставно го обожавам

ча-0 :back:

Draga,

Ne te zaboraviv...tolku pati sakav da ti pisham,no se plashev bilo shto da izustam,pa makar i pishala...budalche :)
Ubavo e Draga....na momenti premnogu.... i samo neka tera vaka,dovolno e!...pusti dok traje:)...... A ti......Ti chuvaj se!!!

Nadezna(kako shto drugar mi miluva da me nareche):)

ДраКа..

У средата пројдов убоо на Тиесто, окапав до 8 ама важно супер си пројдов!
Да ти се пожалам дека цела година до 7 саат ќе скапуем у она школоно..
А вчера ни дојде една нова проф, и да и се преставиме ова она..и ме нарече Ромео,божееее :pos::pos:
Идам сеа да гледам ватерполо, па после кафица и скул..
Мва!:back:

Honey не можеш да бидеш пријател со сите...ако мојот пријател е пријател со сите тогаш пријателот со сите не е само мој пријател,сфаќаш? Не можеш со сите исто да се однесуваш и да ги третираш на ист начин како што би го третирал тој еден пријател.

Епа зашто сум јас таква?!?! Мене сите ми се пријатели и сите исто ги гледам -.-

И како што го затнувам носот кога ќе замириса нешто или како што ги затворам очите да не видам нешто одвратно сакам така понекогаш да можам да го спречам и мозоков да не размислува само за лоши работи.

Драга

Ќе ослабиш 5 кила и после во сите фармерки ко посран ќе си.То е....жиотиште!
Петок 6 часа.Ок,супер.

-.-

Драга,
Велат после дождот сонце доаѓа, ајде да видиме.
И исто така велат ќе биде, што не било па ова да не биде, ајде и тоа ќе видиме.

Драга, долго време го криев ова, ама ме јаде одвнатре, па морам да ти кажам. Те сакам! :back:

:pos: Се шибам, ај сериозно сега.:)

Драга моја, најдрага, еве седам на македонски, и ужасно досадно е, дека стариот нејќе да пуште Архангел да слушаме. Таман помислив дека може да бидеме другарчиња, ама јок, тешко да се снајде некој со него. Ако!
Ќе си продолжам јас да го замарам.:P

Туку, шо друго да ти кажам. Ништо ај, шо се замарам да ти пишам, и да трошам битови бесцелно. Чао.

Драга Кајгана
Денеска денот топ,моторишта од секаков вид,кацики,кожни палта,чизми.....БРММММММММММММММММ

ДК
петок седум часа..омг :несвест:
се спукав со татко ми, фино нели....дифолт.
не ми се искача, а не ни смеам.
пари не се проблем - пари неам.
маица треа да си купам веќе еднаш - не иде ака.
интересно е да ставам цртички - не знам зошто.
и така - чао.

Драгаааа
музичко е не таман,....тестови ке сме пишале и у тетратка планови ке сме правиле...нихт гут нихт гут...
А хемија не ми е зуља јееееееееее :).
иииииииииии има една малце по шмизличка момичка(не до толко ама е...) ама ке ја построом у ред.

Драга

Поминаа 21 година, 2 месеци и 29 дена откако се родив, а татко ми денес дозна дека мразам печурки.
-.-
Патем, те молам поздрави го чичко ти Марфи од мене.
Таман ќе почне се да ти биде прекрасно у една свера во животот - сите други ќе почнат да се распаѓаат...
-.-
dislike.

Vampires suck!

драга, ме уби мамурлаков,
ветувам дека 2 месеци капка нема да се напијам.
ветувам ...

Баљум, баљум :) сонлив град без кутре ( :

Драга Кајги,

Само што се прибрав, рикнав денес! Премногу се смеев, ама другите се смееа повеќе од мене, многу повеќе. Што да правам кога сум убаво расположена... Сабајле тато ми рече дека приметил нешто кај мене што не му се допаѓало. Цел ден се чудев што е тоа, ја завршив работата што ја имав, (патем ова значи огромно напредување) ама нешто ме копкаше... што ли приметил тато?! Замисли ма, ми рече: егејското во мене проработело :pos: Кога нешто не им е по ќеиф одма наоѓаат рачки :pos: Се мајтапат со мене. Денес имав навистина убав ден. Се прошетавме до видиковец, се изнапеавме песни од Тошка, со помалку вино ќе звучеше совршено, ама и вака е добро. Дечкиве немаа кондиција за смеење, а овие ми пукаат сеир ќе ме рентале за да сум ги набилдала хах сеирџии се, ама ако, убаво ни е на сите. Драга преморена сум! Не сакав да им признаам, ама и мене ме боли стомак од смеење, ама и вилицата ми се укочува, заглавува малку. Преморена сум, па дури и касно капирам, ептен сум успорена. Сега сум `ко пушка од француска револуција. Полниш 15 минути, повлекуваш чкрапало и после 15 минути испукувам хаха. Значи потребен е пола саат за реакција :pos:. Уууууууух убаво вино ма........ Штета што имаше само по 2 чашки и среќа што немаше полиција. Патем, лелеееееее колку одлепив денес...
Драга сега ќе одмарам и ќе те читам. Преморена сум за да се вклучувам во било какви муабети.
Ај да те поздравам со една песна од Тоше. Денес е негов дем, само негова музика. Обично имаме тематско караоке, ама никогаш не било `ко денес. Лудо и не заборавно. Или што би рекол Драган Б со точка Костиќ: Заборави ако можеш :pos:

п.с. Драга, си знаеш...
п.п.с. јесте да го користам многу, ама како го научив ова јебеш га и кај што треба и кај што нетреба го користам :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom