Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Абе што е форава со хеликоптериве што во 7 сабајле ми прелетуваат на 5 метра од тараса? Јас најпрво си мислам дека трипам нешто, халуцинации во мозокот, ама ги гледам во повеќе наврати. И го обожам тоа утринското ветре и свежо време околу 6 сабајле, да ти е милина на тараса да си имаш кауч, и да си заспиеш на такво време, или пак отворени прозорци и мрежичка, ама моментални ни едно ни друго неам... Мајка ми веќе престана да ми вика не легнувај касно, сега ми вика само купи леб на сабајле пред спиење (y)

Драга,

И рицинус пиев и ништо, не кампувам во вецето, мислам еве не знам..
Не сум нормална џабе е. Ти не си ти кога имаш запек. Фала многу што ме ислуша.

Тоа. :(

Времево нека се опамети да личи на лето или нека иде во 3 лепе со есенскиве денови во јуни :mad:

Pivo, fudbal, cigari , kafe i skokanje jaze vo dvor za odrzuvanje forma
Ubavini !!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

љубафи сите мои другарчиња заминаа, кој на одмор, кој кај своите дома, кој во пештерата се затвори да учи за испити и се претвори во тотален неконтролисано некултурен кретен (i am being a little pissed, you see, darling), ако ти се верува, нема никој да ми прави друштво до дуќан да отидам бе, а не па да излезам да прошетам негде, многу ми е досадно, I should get a job.. and I should meet friends, right? Right. Right.

Драга, не ми се верува дека од прва си ја погодив лозинката од Hi5. :ROFLMAO:
И зашо ми се избришале сите слики? Пуууу ј'зк. Таман мислев ремет да си удрам. (n)
Ептен биле тапа овие, еј. :P И тоа онаква тапа, за вино...
И знаеш шо? Сакам чипичан. :vozbud: Али многу сакам. :ROFLMAO:

Ииии, колку е само преубаво небото кога ќе помине подморница. :love:
Може оун? :LOL:
DC3_1289 [50%].JPG
Океј де, авион. Али пофино звучи подморница. :icon_mrgr:

Драга К,

Држи ми среќа за утре да не ја забегам работата бидејќи утре ќе биде доста голем ден за мене сепак вакво нешто прв пат во живот ќе правам. :D Стискај палци бидејќи се мора, не за друго од познатите ќе има :свиркам:

^
Многу ми е ќеиф кога ќе читам за некој што за прв пат ќе има секс во животот...Се сеќавам јас кога имав секс за прв пат, се тресев како лист од возбуда, а беше август месец во Претор.
Со лесно.

Вчера бев на свадба и од 12 души на масата 8 цело време си чепкаа во мобилниот. Барем тогаш оставете го фб, човек ќе помисли којзнае колку се барани.

2qw0vh4.jpg

цело детство се двоумев како си го изговара името , се дури еден ден не ми скурчи и го поминав залепен до телевизорот чекајќи да ги води вестите од економија и да му го напишат името . Сепак немал ништо со полови органи. А му личи да има , вака по суратот.

Драга...

... да видиш што прочитав од статијата на кајгана сајтот...

Факти за Ема Вотсон што можеби не сте ги знаеле

4. Ема е лиценциран инструктор по јога и медитација.

Is that so...? :X3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom