Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Од утре почнувам пробно на работа. Се надевам ќе ми даваат поише работа за да не мислам на последните неколку дена, зашто ќе паднам во депресија.

Дк..денеска после 30 години прв пат се сретнав со зборот Шнур :D:pos:

Кајганчеее, дури вчера на концерт сфатив колку е заебано да си 1,60.Си останав на прстиња поткачени,зато цело сабајле ко поткршени ми сее..:pos:
Уба забава напраија слаткар и тајзи,последица-зарипнато грло.Немаше пеесна што не ја знаев, про сум.:vozbud:
Мииии годи ептен врнежливото време,цел ден ќе си го поминам на топло со филмчиња и храна.А имав план да возам точак.
Маа како не бе, Убавезно.Ни тенк не ме помрднува од дома.:giggle:

Кајганче!
Партизанска, 5 часот наутро ( скоро разденето ), ни трага ни глас од коли или луѓе, чекориш и чат пат ги слушаш птичките како се будат и црцорат.
Милина! :love:

Драга,

не знаев дека со милион и 700 илјади евра се трошат за 26 соби од по 20 квадрати. Со истите тие пари се купуваат пример 1.700 квадрати у добар дел од Скопје. Да ти ебам македончето, те пасат ко шо сакаат.

Што е работава со феноменот кај жените , кога ќе се вработат се трансформираат во теткици :facepalm:
Завршила за 4 години навреме факс , ја вработиле и одма трансформација .. облечена како некоја 45 годишна жена со 2 дец- основци . :facepalm:
Да сакаш побрзо стар да изгледаш . Ајде разбери ја работава.

Ја мисла оту секој коментар е сувишен:ROFLMAO:
Ех бе Пане бе тетреб еден докљафтен
:pos:
10384544_776912982340082_8657432694568707861_n.jpg

сабајле ми се јави една жена да ми каже дека нашла папагал, дека можеби е и мојот....но дека неќе да ми го даде :(
ми посака убав ден и ми спушти...

леле ако ја дознаам....ако ја фатам...крв ќе падне!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom