Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Инстант демотивација:
Го потпишуваш некој шо те замара на телефонот "Не одговарај" и ти ѕвоне у моментот кога сакаш да си поправиш оценка.

Лабаво во 24
10300217_782832378401825_1271183651453355770_n.jpg

Што од Ск почна потопот? Затоа арките ги направија? :)
Сериозно, пазете се луѓе, се надевам да помини побрзо без сериозни последици...

Владиката: Кончита е крива што Скопјани ги рокна земјотрес.

Последно уредено:
Мала дај да бараме врски да му речеме на Коце да не го лаже ѓаолот да гради подземна сообраќајница :icon_lol:

Драга Кајгана,
Се предозирав јадејќи торта и кога чув за поплавата и земјотресот едноставно ми спадна јадењето за секунда....

Не дај Боже нешто лошо да се случува.... се надевам дека се ќе помине добро....:)

Па фала богу дека ќе пишат преј фор Скопје да се случеше истото онде у планинине во источна Македонија да не ќе пишеа преј фор Пехчево?
Одморам малку од игрите и се фрлив на јадење сончоглед... да, јадење зошто не знам да грицкам очигледно и сфатив дека ми е толку досадно шо го затупев со тоа дека ретко јадам сончоглед ама кога јадам јадам додека не почне устата да ме боли, па оставам неколку минути и продолжувам да јадам додека можам да игнорирам дека ме боли и на крај конечно престанувам кога ќе снема сончоглед. Обидите од типот џвакај мастика за да се сопреш или запали цигар резултираа со изгорена Е од цигара на тастатурава а мастиката заврши некаде низ икебанава од пикавци :icon_mrgr:

Музички репертоар за вечерва.
! Запри дожду - Кате и нели ти реков
2 Поплава - Ацо Пејович
3 Земјотрес - Миле Китич
:D

Треба да измислат некоја антипукачка сијалица. :rolleyes:
Кај бе баш на мене ми пукаат сијалици, кога палам светло? :D Мислам стварно... нема смисла ова. :unsure:
Си идам ја лагано и тоа циу циу... пуф. Пукна. Е, пукни чим толку сакаш! :sneaky:
Пред неколку месеци, 3 сијалици во рок од недела дена ми пукнаа. Дали треба да почнам да барам туторијали по јутјуб, како се пали светло? :LOL:
Сеа да расчистам се' што ми се наоѓа на сред пат во ходник, папучи ли, што и да оставиле. За да од сабајле, не направам некоја беља. :свиркам:
А според некоја логика, алармот ќе ми ѕвони за некои 4 ипол саати. Или 5, не знам бе, математика слабо. Можда 6 се. Фино. Хау кјут.
Битно јас книгата не ја чепнав. Ако, има време, кај се брзаме. :D

ДК... Иван со неговите предвидувања гомна да јаде! (да ми извините за изразов)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom