Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги, пак јас.
Само јас се бричам 5 до 12. И на крај го избричив огледалото. Не сум крив, снема струја. Па морав да вежбам :)

Изете, брате колку си во право. Стануваш идиот и филозоф истовремено. Биче боље.

demotivacija.rs_Ne-zna-ti-sine-moj-kako-je-to-kad-se-oek-zaljubi_132939304710.jpg

Ако видиш некој у град дека паѓа, shumecha tableta е 99.99%.
Инаку ај да се преброите сите вие шо имате неоштетени коли после вечерва.

Здраво,

знаеме дека врнеше и дека паѓаше град.

фала,

чао.

Кајгана,ова ХААРП системов го пуштија накај нас тоа проклетите американци !!

#prayformacedonia

Маче, морав да го споделам ова :

„Видоа масоните дека просперираме како 5та најмоќна економија во Европа и џглаб Хаарп и за нас... каде бе вие со тоа растечко темпо.. тука има ред!“

Кајгано.....Господ плаче што Реал освои ЛШ...да освоеше Челзи дури и во 11 навечер сонце ќе пукаше...ама то е :(

Аии ми требаа 10 минути да сфатам дека постот најгоре на минатата страна не е на shumecha tableta. Ист аватар, исти смајлиња, мозоков во бонус ми е :noze:

Овие од Парк таксиво уште слепи што не вработуваат.
Кај чекам такси саат ипол и ѕвонам по сите можни таксиња од Скопје, добивам кај нив, доаѓа еден ропак со хип хопот пуштен, колата се тресе, и на овој дожд и лизгаво си направи муабет на телефон со зборовите: да ти еам, у пичку матер брат, неможејќи да му се начуди на невремето, како цел живот да го растеле во пештера изолиран, а богами и така делуваше.
Наместо да ја сврти кривината ја остави колата да оди право за да си го пикне ебаниот ајфон у раце, и ќе се удреше во кола која беше факинг ПАРКИРАНА. У случај младичот да е зачленет на кајгана, или неговиот пеер брат да го прочита постов, сакам да кажам дека кога вакви педерчиња се кршат со колите на дождот, треба уште толку да ги докршиш. Искрено, пешки да си идев до дома шансите да загинам од гром ќе беа значително помали отколку со моронов, па од се` срце му посакувам да иде у пичку матер.

- Ало такси? - Да повелете? - Едно такси од Бутел до Центар - Чамец број 37 за две минути
П.С. Дур го пишувам ова здрмна еден убав земјотрес, почело је

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom