Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Во Италија е донесен закон со кој за секоја прочитана книга се намалува затворската казна за три дена. Кога ќе го отворам подфорум Уметноста, литературата, башка јазикот и кога ќе видам шо се читаат нашиве кајганџии, се прашувам како сеуште се на слобода?

П.с Не се разбирам многу у економија (#ЕмВла), ама зарем мора да се даночат и хуманитарните акции? Зарем не може владава да се откаже од 18 -те денари при хуманитарни акции и да ги донира истите? #Збунет #рецимо:love:

Последно уредено:
Драга, се расипав самиот себе а расипав и некои други (n).
Јбг, можеби ова за подобро е.

:свиркам:

На денешен ден пред 40 години Ерно Рубик ја создал Рубиковата коцка. :love: Не можев да издржам да не ја пробам и оваа на Гугл, иако малку лошо е направена и го нема тој филинг како кај вистинската.
56.jpg

Draga Kaygana,

Ako nekad sum sakal gej pesna, ovaa e:

:X3:

Cao sea, utre polagam, idam da gleam film.

Кајганче, сладолед во Централ Парк, малце шопинг на 5тата Авенија, а сега концерт во Карнеги Хол. :-)

Иначе новото лаптопче, уште подобро изгледа во живо... mashina.png

Денеска на сета мака ме пресмеј еден Ром. Фати да зборува нешто за Барса па се префрли на Баерн, пред да ги сечи дрвата. И вели:

-Шо Баерн Баерн, само онај свињата му игра нив, Швајнштајгер, штајгер свиња :pos:

Ко фатив да се смеам, ама се истегав и продолжив в ум да се смеам. Незгодно че беше да претерам.

Друга глупост од братучедот.

-Абе знајш Марија Терезија шо му праеала на робојте.
Јас-појма немам кажи.
-Ги викала еден по еден в соба и ги е*авала, па ги убивала.
Јас-Ти ако си роб, и ако те викни шо че напрајш?
-Че ја изе*ам до смрт!

Ом да спијам оти поцркав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom