Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Maturaaa ajdee :-D hahaha
Utre na use edna sum :-D
Top mi e. Zgodni zenskine. Poise po zenski nego po muski pocnav da gleam :-D
Nema maski zgodni be. So zbori ovaa devojcence... Te laze. Vo mk, nema :-D
Ima... Vo trk :-D
MAHIIIIR! :-D HAHAHAHAHAHA
Aj cao :-D

Драга,
Учи, учи, не се доучува. А искрено, и паметот ми е на сосема друго место.
Ама добро е што искача нова епизода ноќеска, па додека да пуштат торенти сакала неќела ќе читнам од скриптата... за да не заспијам де :D
Сакав да дебитирам во готвачкиот натпревар денес, ама кога отидов да купам потребни материјали, се предомислив и си земав сладолед :icon_lol: А наместо еклери напраив бомбици со смокви.
Оваа година не ми се погоди на ниту една матура да одам. До некаде и подобро така, пошто не сум особа која испушта прилики за славење, а не стојам многу добро со време :D

П.С: Ти имам ли спомнато дека гајам виртуелни симпатии кон аватарот на @Божино ? :pipi:

Моменатот кога уствари ти доаѓа полесно дека не си единствен што му текнува во 2 и пол вечер да учи а е прва смена сабајле. Барем ми олесна.

Прв пост тука!

КајганЧенценце, знаеш што? :D
Не знам ни ја. Досадно ми беше, па ај си реков да ти пишам. :свиркам: Се посврши сербес Донка, тралала ла ла ла, сербес Донка. :ROFLMAO:
Пеј бе со мене. :vozbud:
Глеаш колку ми е интересно? :LOL: Ќе ми текне на некоја рандом песничка + прогуглав и дознав што значело сербес.
Се унапредуем, се надоградуем... се апдејтуем. :pos:
А овие по дома, сите спијат. Тие па, тие па, тие па... Пих, се спие ли бе у 3 сабајле? Нормални ли се овие? :ROFLMAO: Не, чим е сабајле, значи не се спие.
Вииш шо ми праат? :rolleyes: Нема што сеа да се онаквуеме... у конфликт да улагаме. Case closed.
Један лево, десно два, један напред, назад сад па окрет. И одмах руке горе, осмех на лице и мјешајте куковимаа. :vozbud:
Ме пукаат вака некои кризни моменти, али ајт, да си земам млекцето и да си легнам, најпаметно ми е. (y)
Тимот Ракета повторно слетуваааааааааааааааа. Фиуууууу... пуп. :tapp:

Драга коа си на повисока надморска висоцина алкохолот се лизга полесно, да знаес, проверено...
И драга имасе едни постари весели луге до нас напнаа да и свирам Баласевиц не сум знаел дека коа сум пијан знам толку многу песни од него, абе дури и две жици пукнав..Убава вечер драга, убава...:свиркам::свиркам::свиркам:
Ај сеа одам да се закуцам у кревет у подоцните утрински цасови треба семинарска да носам

Поздрав кеј

На грешка избришав 300 гига серијали, ама барем гледани ми беа, ај така требало да биде во еден потег и гледам празно D :icon_lol:, ништо нема ајде ќе го наполнам за брзо време поединечно да бришев којзнае колку време ќе ми требаше :icon_lol:.

Јас па по 'грешка' избришав 300 пријатели од фб. Сеа ќе фатам тоа точакот, и ќе пробам десет км да извозам накај едно прилепско село, притоа истото нема да го именувам заради прилепскиот дијалект.

Не можам да го гледам стомаков.

AOIkxA0.jpg

Последно уредено:
Драга моја..

Преку глава ми е да ме претставуваат ко марсовец и да ме нарекуваат аватар! Висока сум и слаба, и што?! Помирете се со тоа и готово!

Passed down to you...
Тешки недела дена, што поради поплавите, што поради болката во 8миот недораснат катник на долната вилица, ми претстои уште утре да ја преживеам неизбежната операција, а самиот сум свесен колку мразам забари и секаков мирис на лек и звук на пискава бормашина. Среќната околност е дај боже после ова да ми бидат скратени маките кои со години и години ги имам а никако да ги решам. Ваљда ќе го искоренат семето на злото кое на секои година ипол причинува тежок чемер и болка во усната шуплина.
So says Saladin

Eј , де кажи му ова времево нека не стоплува , неам испеглано ни една мајца за на куси ракави , а ме мрзи . :pos:

Каде бе се мрзава ? За пеглање 5 минути не ми се ангажира малце , а не пак некој испит да спремам . :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom