Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Прееска се будам, пуштам телевизорот да видам што има и на ЕДО начекувам Пинк Пантер цртан филм.

Се убив од гледање саат време.
acigar.gif

Драга, колку не сум добро, све ме боли, све. Цела зима ја поминав здраво право и сеа на стартот на пролета најдов да се разболам. Fucking логика.

Замисли колку е јако да станиш сабајле ко пензионер, да ти напрај жената кафе, или ако подраниш со станувањето од неа, ти да напрајш за двајцата и да си поседите на балкон ако е убо времето.

Па тек замисли ко шо одат промениве во државава за пензионерите, како ќе изгледа сето тоа по едно 40 години (по претпоставка да го дочекам своето пензионирање). Стануваш, седнуваш со кафето на тераса, и поминува некој батка со летечи скирол кој ти остава бесплатен поручек и 2 карти за на кино, кај шо че се прикажува Immortals 50-ка во кој се појавува и Киро Глигоров во анимирана верзија.

Драга К,

Знаеш што? утре е петок тоа по автоматизам значи дека сум на работа но пред да одам на работа треба да си земам апчиња за смирување инаку ќе летаат сите од дуќан. Не дека е до мене туку до нив :cautious:

Убаво си работеше тоа трафиката во маало, ама од кога ја зема тоа попот или што и да е тој како нинџа еден, отиде у аут се и ја затвори. А што фино ми беше, по пижама си одев по цигари и чипс. Сега мора до Тинекс да одам и да се облакам ради тоа глупите камери да не завршам на некој портал.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom