Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Draga

Ја као свежо матуранче, свежа крв, кревко мевце и све то ќе ми дое ред да се сликам за табло, кошули да носам..
Јако ми е сеа од овие мојте шо се генерацијава, сите си коментираат, посебно воа женските, една на друга на сликите. Сите се најубави. Купуват си коментари за кај нив. Можеш да приметеш кој е матурант/ка, одма слика од табло за профилна, бам! Желни за внимание и коментари и лајкови.

Хејтер на генерација сум, хипстер.. Самио себе се хејтам :-D

На ти убава песничка шо ја видев од @Natural-girl

Си скролам низ темава, скролам, скролам и одеднаш...
epic_wtf_meme_face_cat_version.jpg

Реченицата што највеќе ме фрустрирала во животов :eek:
Си спортуваш на игралиште, а во позадина некоја баба им вика на внуците АЈДЕ ДА СИ ИГРАМЕ ТОПКА :нинџ:

sansajn.png
Саншајн dear мало објаснување за тебе и сите што користат ваков израз :icon_mrgr:

Можете да кажете ИГРАВМЕ СО ТОПКА, ама никако игравме топка:icon_mrgr:
Можеш да играш фудбал, кошарка, ракомет, одбојка што ти душа сака, ама никако не можеш да играш топка.
Исто како да кажеш СЕЧЕВ НОЖ (наместо сечев со нож), ПЕРЕВ МАШИНА (наместо перев во машине), СУШЕВ ФЕН (наместо сушев со фен) итн :icon_mrgr:
Алергичен сум на овој израз човече :unsure::вонзем:

Се надевам нема да ми акнат бан за цитирање, ама морав да објаснам некои работи :icon_mrgr:

Кога сме веќе кај играњето со топка :icon_lol:
Го знаете Латреал Спривел? :icon_mrgr: Еве го во млади години како куца (мада ретко куцаше :icon_mrgr:) на обрачот во дворот :giggle:
Monster dunk!
DSC01294.JPG

Драга,

Не знам кога е ден, кога е ноќ.
Отидов денес да полагам, сите полагања ко за беља ми се од 8 сабајле, така си се влечев, мислев дека чизмите ќе си ги откорнам.
После 25 саати без сон, прееска кога сум заспала, мислам дека тоа беше една од најјаките дремки досега, ни аларм не се сеќавам како сум изгасила, ни кога се стемнило. Арно што цимерката кога дојде, ме разбуди, иначе до сега ќе си спиев и пак цела ноќ ќе читав некои зелени.
Не дека сега нема да читам али ајде.
Али што фино си дремнав, леле, лепота. Сува. :D

Kajгано,
само овие моиве може да имаат термин од 11 за фудбал и само ја може да кинам по еден пар патики неделно на тој фудбал.
Браос, земи пепси.

А: Драга ќе може ли проверка за лице ?
Б: Име и презиме ?
А: Амит Усеин... првите букви како ООландија !
Б: Повтори колега, не помина...
А: Првата буква како Ооландија колешке ! :D :D :D :D :D

Ееее драга, примено :D Ми доаѓа некоја инспирација да напишам нешто, ама не личи на мене... Море ќе пишам деновиве, па шо :)

И баба ми вика цел живот маани топката топакри и сл абе слатко е незаебавај:rolleyes:

Дека беше на топка ле ? :)) :drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom