Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Ти иам кажано дека моментлно сум на најдобриот голем брод на свет според најголемиот крузинг форум на свет. Е сеа моментот е кога целата журка се дешава у ЈСП 66Б, единствениот бус што застанува пред моја куќа. У знак на протест утре има да трчам угоре по еден од ридовите на Ст.Томас, Девствени Острови. После тоа у Хутерс има да ги маам со компирчиња колегите и колешките :))))

Драга, сторијава за студентскиот стигна и до англиски The Independent, само до нашиве медиуми нема стигнато.

north-korea.jpg

Сите ние го чекаме, она што го заслужуваме.
А тоа што доаѓа, ни на соседот не му го посакуваме.

Вечер сум на роденден и да си знаеш ќе се направам петарда,онака у сред недела,дека нели у мода e викенд да бидеш у елемент,епа време е за промени:icon_lol:.

torti ogromni,zurki golemi za 18ti rodenden,jas mojot ne go ni pamtam kaj i so koj go cekav,ama sigurno imalo od mojta omilena cokoladna torta od majka mi. ce se potrudam sega naredniot da go obelezam,barem ke se potrudam,svakam deka mi falat takvi momenti.

prasanje e dali ce go docekam doma jebem ti

Драга,

овие два дена, телесно позитивна енергија и радосна еуфорија го облива моево тело. Сето тоа се базира на она што долго го очекував т.е. желбата за да работам и живеам во Скопје конечно ми се оствари. Од Понеделник се селам во Скопје. За сега тоа останува само на 1 месец за почетна пракса, но знам дека ќе успеам за да останам и понатаму.

Морав да ја споделам оваа радост, пошо стварно незнам како поинаку преку овој виртуелен свет да покажам колку ми значи ова. Последно време многу позитивни и радосни весни и дешавки се дешаваат.

Остани ми поздравена до следно читање.

Знам како изгледа сатаната..
Личи на Габашвили тенисерот и има глас идентичен како оној на Јелена Жугиќ :mad:

Драга...

Секогаш се прашувам што е она во нас што не тера да се мешаме во секоја манџа?
Што нагон е тој што не може да се потисне... Секаде да се вметнат прсти, да се наметне нашата вистина, во име на правдата за која сме сигурни дека правилно сме ја процениле...
Одново и одново, секој божји ден.. Бла бла бла бла бла...
Немаме осет?
Кој за кој што кажал, зошто кажал, како кажал, во право е или не... Вреди воопшто за тоа да се размислува? Од каде правото јас да кажам зошто ти смееш или не смееш да мислиш така или онака за некого? Што воопшто мене ме засега?
Не се сите тие ситни глупости, небитни, минливи работи кои брзо се забораваат?
Зар за нив размислува некој и после пет минути откако се кажани?
Немаме попаметна работа за неа да размислуваме?

Драга К,

Денеска колку се имам изневирано толку ни за еден месец севкупно се немам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom