Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Добар е Март финансиски и духовно :icon_lol:. А трчам немам трчано сто години, ќе одам и денеска ако не ме фати мрза од сонцево. Не знам точно кога заоѓа сонцево инаку добар ден и за сангејзинг е. Имам и супер идеја за на тоа место што може да биде, само здравје и дојди си жив здрав...

А и овај ризик вика, смешки дај му викам јас немам гајле не се плашам колку сака нека биде ризик мене секако не ме знае, јас таа работа :icon_lol:.

И што да правам кога сум непоправлив романтик :icon_lol:.

Passed down to you...
Март ко март, со 100те лица.
Ко жена во ПМС.
Скренување на сите сетила во обратен правец. И тоа не предвидливо, во одреден момент гледаш HIMYM, после тоа идеш на некоја сериозна претстава у театар, за да после скренеш тоталка и читаш твитови на „инспиративни“ љуѓенца како Лешот и што е најстрашно, се газиш од смеење а немаш појма зошто. Go figure.
Свежите резултати се (не-до-толку) загрижувачки. Сум потфрлил тро. Back to the drawing board, or I should say - October 25, 1985.
Редовен работен однос, here I come.
So says Saladin...

Последно уредено:
Драга,

Мразам кога пишам од мобилен.
Сент фром мај демек смартфон јузинг минијатурна Тастатура

Sent from my GT-S5302 using Tapatalk 2

Драга Кајгана
Јас незнам шо барам овде кај тебе, со тебе, со мене со сите овде, а остај то имам едно 20тина страни А4 формат оѕгора до долу убо изнапишани за преведвење. Шо е работава со топлово и со сонцево бе цела прашина од сабајле ми се заглави во брадава па се ме чешат. Море ај миј се, мачкај се џабе драга џабе. Сабалјево ми викаат "Еј кај си бе? Неубо ти стојт брадава". А кој ве прашвит вас дали ми стојт или не ми стојт а ? Битно е јас како се осеќам, за вас тулево ме заболе. Зеј го даљинарот гаси то пемперето дупни го то одјави се ој преведи то шо имаш нетуку ми се штуљај овдека безпотребно.
Драга само писоар поштовам ојдов во мала нужда.

1924887_715343298515980_1239668970_n.jpg

Не знам зошто ама фетиш ми е да читам списанија, весници, билтени..., од крајот кон почетокот. Никогаш не ги отварам на првата страна па да почнам од таму да читам, увек од последната почнувам. Добро освен книги нормално, не може од крајот да почнеш да ја читаш книгата. :D

- What are you, twelve?
- Yes, on the scale of one to ten! Bitch.
:cool:

Денес денов постои само заради мене.
Пресреќна сум.
Многу ми е убаво.

Иначе според стари обичаи, денес е летник и каков ќе ти биде денес, такво ќе ти биде летово. Ако е тоа вистина, летово ме чека мене да стигнам.:pipi:

Драги

Чув фраза од 20+ годишна девојка во автобус денес - "темелно пеглање на брчки" ...

And I zoned out .. Онака се префрли умов на зошто таа комбинација на зборови беше искористена, што значи, како може да изгледа тоа како козметички подвиг ... и се случија серија хорор сценарија низ главава.

Друго ми е муабетов, ако работава е барем 1% слична на тоа што си претпоставував дека е, why oh why бе девојки да си го правите тоа срање во 20те години!? Ах тие западни стандарди за убавина :)

Досега немав видено женско да тепа машко. Е и тоа го видов денес, само беа три жени и тепаа еден маж позади Рамстор. :pos:
Сигурно причината е била некој љубовен триаголник. :D
Лом го направија еј. Тепање па и хистерично викање, колнење, а овој само како мало кученце кога го напаѓаат поголеми кучиња за коска со страв си стоеше. Бетер од тие Мексиканските серии сме станале, смешни скандали на едно од најфрекфентните места.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom