Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј си врви мремето -не запира-поминува-отиде-и некој веќе утре ќе бидат млади,не према мене,туку и према денешниве родени.
Го потрошив голем дел од живото што се вели а не влегов во пондила,ни во штала,плевна не замирисав а богами ни кочина,
море не ни бев на жнеење ниту еднаш,ниту снопја не врзував,ни вршење не видов,ниту пак засекување на афионите чушки,
ама ...ама бар покрај онаа народна сакана од децата кајгана,ја видов оваа на НЕТ кајгана па дури и утрово и кајгана весник Но.2.

Не било лесно да фаќаш врски. На сите страни сега дужам по нешто, ќе ми отиде платата во частење кафе и делење бомбоњери:D
нема веза, битно да си завршам работа нели!?
СреЌна сум, така да си знајш!:pipi:

Банкет ќе ми прават :icon_lol:, а бе не одам војска, ееееееееее во новово време нема војска па при вакви прилики се правело тоа, ако де втор банкет :icon_lol:.

http://www.youtube.com/watch?v=bK_z0TJS9V8

Драга Кајгана,

само уште три дена до концертите и моментот кога ќе го имам во раце албумот кој долго го чекам. Картата ми е за саботниот концерт, затоа ќе почекам уште малку.

Кајги,
Прво да ти кажам дека ми се допаѓа твоето ново издание, поубава си од порано.
Друго што сакав да ти кажам, па добро бе, има ли нешто погрдо од тоа кога ќе видиш млад човек, негде помеѓу 25 и 30 години, дотеран во одело, вратоврска, со актовка се шета и плука како овчар по улица? :tapp:
Бем ти култура македонска...

Чекај сега, во темава му се обраќате на форумот како да е личност? Која патетика! :icon_lol:

Па кај си бе ти? :vozbud:

Еве да ти кажам искрено, чекав да те дотераат да го постирам ова:

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

*Нека не ме пријавува Дијаманте, ја рекламирам боље од него/неа.

Ди Кеј

Брејс јорселф....пингања ар каминг.
Само додека им текне дека функционираат, малку подзаборавија членовиве, време помина.

Бест,

Ја(с)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom