Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги

Убаво те дотерале...
Морам да ти се пофалам (иако веќе знаеш), освоив и награда "Златна Кајгана на Месецот" за најдобра филмска рецензија... а замисли, ја пишував само затоа што бев изнервиран од моите колеги во Фан Клуб: Јувентус :LOL:
@Mondonico Да не бев јас, никогаш немаше да те има во Кајгана весникот, гледаш колку сум влијателен во твојот живот? :D

И да, стварно некои луѓе немаат усул, на дрво да му зборуваш па ќе те разбереше, да му е... мајката

Имајте сите убав ден, поздрав...
П.С. Ми фали Џесика на темава :place:

mn sakam koleski so 10ki i so ziveat u rozov svet tatko aga majka princeza..... :icon_lol: prosekot utre neka si go napika u dupeto

skisnato vino da i dadis ke go ispie

ne sum fan na sobiranki ama interesno e koga ti i uste 2 ste trezni a drugite skroz dupnati :pos:

Мене не ми си уба ваква.....
Напраени ти се промени колку да ти се напра промени...е кажи шо тифалеше таква како шо си беше...нонсенс

Последно уредено:
Промени во 100 чекори гледам ти направиле и тебе кајги ;) не дека ми се допаѓа ова сега али не се прашувам јас :)

Туку ме фаќа смеа кога читам луѓе кои мислат дека се генијалци и најпаметни, кога употребуваат физички, математички термини, истовремено се и политичари, економисти, гејмери, програмери, борци за човекови права, фитнес инструктори, лингвисти, доктори, психолози и тн и тн со цел да се претстават попаметни пред околината, да направат поинтересни колумни, текстови, постови, да соберат лајкови ;), а незнаат основни работи за истото тоа што го спомнуваат ;), се повеќе и повеќе ги има ваквите, секој втор текст, секој втор пост е слична приказна, сите се како и да го викаат тој самопрогласениот писател Лешоски кој гледам повеќе е читан од Достоевски, се повеќе вакви следбеници има, се повеќе генијалци и натпревари кој појак текст да изваде со прочитани едвај 2-3 книги и уште неколку статии на интернет за било која тематика.
Луѓе како Тесла, Ариабхата, Дарвин, Архимед, Леонардо да Винчи,Бантинг, Бест, Њутн, Oјлер и компанија можат да се подзамислат дури ако ги читаат нашиве генијалци со нивните теории o_O
Ме мачи драга што незнаев навреме дека ако студираш на втор факултет паралелно, вториот ти е бесплатен, незнам дали може да го изведам тоа додека сум на постдипломскиве да изучам уште еден набрзина, а од овие некои самопрогласени може и 2 ако не ме бараат на предавања :ROFLMAO:
Кога слушнам дека постоеле смерови на факултетиве за секакви глупости и кога видам факултети на кои имаат по 20 страни материјал за учење, полагаат со семинарски и есеи ми доаѓа да си ја запалам дипломата, уствари будали сме ние што сме имале по 1500 страни материјал по предмет, по 2 збирки од по 300 страни задачи за ист предмет и колоквиуми и испити долги по 6 саати на кои неможеш да стигнеш да ја дорешиш 1 задача и тоа да си подготвен максимално. Отсек за правата на жената :facepalm: и уште еден куп други такви на кои може да си го ладиш додека студираш и да земеш диплома во рака, да аплицираш за во некоја администрација и да си ВОЛ, но и на таквите има некои кои неможат да завршат и заглавуваат :tapp: еее за убо нека е али нека се зема чат пат во предвид кога се распределуваат платите и работните места што си завршил и каде си завршил.

WRPXSov.png

Me нема у другите категории ама на оваа прилично добро котирам.
Доказ за старата слава на форумов шо се деградирала со годините.

Драга к и @Forza Milan
Аххх...ако паѓаат така лесно на бакнеж во образ (што во италија и на запознавање го добиваш) и на аморе мио (што се употребува ко иди у курац кај нас)...
таа па балкански ген барала исклучиво или? :)

п.с. Изглеа викендов не работаааммммммм :vozbud:

Драга, знаеш дека сабајле у 5 коа се разбудив веднаш земав да видам дали си достапна, ти немав пишано скоро 10 часови па се натажив, те сонував. Вклучив и видов дека си нова, подобрена и неможев да ги оделам очите од екранчето на телефонот. Многу си убава.

Драга Кајги,

Изгледа ја преспав твојата операција, гледам мојот син скин преживеал.
Како викаа на турските серии? Ај на сите што тешко се навикнуваат на промени со помин нека им е :)
Мене ми се поважни постовите од опциите може затоа ми е сеедно.
Не пробав од телефонот да видам дали се сменило многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom