Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Мајко мила.... склероза ме фати! :confused:

Го оставив пред порта, на улица точакот и влегов дома да оставам еден најлон. Го заборавив точакот, можеби саат ипол надвор и ако не излезев да купам леб немаше да ми текни.

К,
Сакам да ги поздравам сите хeјтери и да им посакам долг хејтерски живот во кој ќе бидат мизерни... знаеш поради хејтерството и не можноста да ги остават останатите луѓе да си го живеат животот.... (си се знаат кои се)

:* <3

Kajgo skratena od plata ustvari kaznena de a ja pojma nemam zaso sum kaznena...i toa ne samo ja tuku i koleskata od smena be o_O i jasno rekov...nisto nema da rabotam sea do slednata plata barem da znam zaso sum kaznena :mad::mad::mad:
da ne mi se rasipat parite morav da gi potrosam se sum si kupila e sea i da nemam pari barem ke imam se sto mi trebase...a ja od utre odam na rabota cisto radi lepe oci :D

хххххх ххххххх хх ххххх х хххххххх ххххххх ххххххх ххххххх хх ххх ххххххххх
ај така нека е, ама кога ќе ме нема веќе, повеќе ќе ме барате ?

ДК
Почнувам да гледам Lost таму каде што застанав пред 3 години, на почетокот на 5та сезона. Damn, поминале 3 години сега кога видов останав :confused:. Што сум правел толку време појма немам. Сега некој работи сум заборавил, ама ајде со тек на време ќе се потсетам.

Драга К,

Ти како спиеш? со исклучен мобилен или уклучен? јас со уклучен но од моето следно спиење со исклучен денеска во најубавиот сон ме разбудијаааааааа :mad::гомце: и тоа 4 пати ај да беше навистина нешто сериозно ама за глупости? Ма ајде од утре со исклучен и ич не се замарам!

Кај си Драано
Мора да сподели овија глупости сс тебе
Прашуе ме скопска дунда
Дечко а у палачинките ставате плазма ?
Не, само обични телевизори стављамо : )

Иде штипска шмизла
Банана сплит имате ? Не, само Загреб сплит

Има пуно и сс Ш категорци
Доро ама на њима толко ги сече... или кече ?
Цоца цола, пешки ли ке стојам, за њега фанта(а врту се да га виду њега и глеам бомбетина азилантска шфицарска)
Дај за мене кола ! Која кола, пежо, мерцедес, која кола брат ?

/\
Кога јас велам дека сè е отидено во курац, вие не, ете ви доказ погоре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom