Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
rain.gif

http://rainymood.com/
image.png

Во (скоро) полна чаша коњак ми се удајле неколку комарци (подвид:ајпутки, така ги викет кај нас). Да им ебам матер.
Фира ојде неплатениот пијалак.

Сигурно сум задремал. Или јас. Или тие.

Некој.

Лаптоп и безжичен интернет наместо книга, во моменти кога снемува струја, је права ствар. Да живеат технологијата и капитализмот!
Настинав и не одам на школо. Наместо да учам од дома, ќе си гледам мејк ап туторијали. Они мене ќе ми кажуваат што да учам...

А да, пренесете му на Форест дека ќе го игнорирам се додека не му помине „рецимо“ фазата.

кајги убаво утро , прекрасно па нормално ако има кој да ти го направи хахаха
одамна сум немал такво утро јас кутро :D
бајјј :sleep::sleep::sleep::sleep:

Драга,

веќе грмат улиците од тркалцата на куферите, викендов ќе се збори скопски....уше времево да се опраи :cool:

Драга за мене од денес почнува мини распустот до понеделник немам веќе предавања фала богу :P

Драга,

Не ми се верува дека тепав у темата за готвење со печените, недопечени, полуживи компири. :D
Туку што да правам, не сум јас крива, што можеме да гласаме само за слики, а не за вкус. Какви вкуснотии сум правела, печени, препечени, прсти да си излижеш, а не сум тепала. Сега со најнеубавото зготвено, од кога живее натпреваров, тепав бе. :facepalm:

Ма то ти се вика КАРМА драга моја. Нема друго објаснување. :P

И после кога ќе им ставам еден страшен, најубав рецепт, има сите да сакаат да го готват. Оти ќе им биде од корист периодов, не за друго. ;)

Ne radi ti PC jer grom ga je udario
da si imo MaC-intosh on bi ti sad radio

Se zaraziv so budalive :D

Inache gleav nekolku pati "Vece sa Ivanom Ivanovicem" i epten cool emisija, neshto shto fali na nashive televizii i toa epten.
Neame takva emisija da sednesh i da se opushtish a ne da se zamarash so onaa Lila i tie kutiite shto gi otvaraat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom