Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга К...

Знаеш што сакам најмногу нешто вакво како на сликава... се будиш сонце плус одлична музика по можност Chill out... Мераци Поубаво утро здравје 3421.jpg

Дρага κајгано.....04:23 сабајле, се будам на сρед спиење, и си помислувам вај дфаκ се пρобудив во ниедно вρеме......:(

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Имат ли крај смајлињава? :)))
:))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
неосетно претерување :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

fuck this shit... 6 и 20 уште на биро висам... Али да, па коа нема ништо попаметно да се прави и кога освен мачоров никој не ме дружи денес... тоа е...
Утре си бегам за дома, not interesting really... Уморен сум, ми се спие, и завршив 3 дена работа во една вечер... доволно мислам? или да завршам скроз? :)
whateva, have a nice time

Ова стариве како што стареат се понапорни се.
Го шетам кучето сабајле и една старка ми вика дома го чуваш кучето ? И викам да, а на тараса ? Да на тараса, ако кажев внатре ќе ме смараше дупло повеќе. И потоа следи уште едно прашање, а станарите не се бунат што кучето сере и моча дома :pos::facepalm:
Тука правам некоја бош фаца и и викам не се бунат и полека ја одминувам па среќа налетав на еден познаник на дедо ми па ме праша за него и старава не ме смараше. Плус дека ова беше пред продавница го врзувам кучето влагам да купам леб и старава не тргна поглед од мене ко кузнај што да сум направил :вонзем:

Чекаме да се роди новиот Бетовен на форумот. :X3:

Дефинитивно дури сега почнувам вистински да разбирам во која дупка живееме откако излегов од доле.

Шуќур се сместив конечно :) Цело сабајле се мислам што сум заборавила и дури сега сфатив... два дена ќе сум без огледало :confused: Не знам само утре сабајле како ќе се спремам за на факултет. Ама ајде, нека е за арно. Убав ден Кајги моја драга :pipi:

ми се згади

Абе ова ники минџата а знајш........нааа газ толкав,тресење уффф,ама не бе,не е тоа шо треба да биде,како мала многу комплекси и набиле :D

Мене ми треба дама бе срцка,со манири,шо не плука,шо не се дрогира,и каа се смее си ја става раката на уста :icon_lol:

А и конечно заличив на човек после 2 месеца се пострижив,нели џоа глумец,интересно испадна за промена,само шо ја не сум глумец. :D

фала

Драга,
ти се десило да држиш шоља кафе у една и маус во друга рака и да посегнеш да пиеш од маусот?
Е ни мене не ми се веруваше. :(
Си го вртам ова веќе неколку часа, јакичко направено!

Драга,

За што служат телефоните во Министерствата?
-На прв поглед прашањето делува малце глупо и одговорот се чини дека е апла едноставен ама во пракса е далеку далеку поразлично. Барем во Македонијава.

Прв ден кажуваат едно (тоа и тоа не треба!)
Втор ден кажуваат друго (тоа и тоа е задолжително!)
Втор ден, второ јавување, втор глас (не знам јас тоа, ама мислам дека треба ама може и да не треба, не знам точно!)

Ако телефонот во министерство служи како најбрзо средство и посредник за најточни и најверодостојни информации помеѓу одреден сектор и граѓаните тогаш зошто побогу вакви мизантропи работаат во истите?

Си ги зафатија фотелјите како вмровци, така и сдсмовци и рамковци и гајле немаат што прашуваш и што мака имаш. Битно “Клати врата - зимај плата“.

И на која држава да и дадам 2 000 евра за постдипломски студии бе Драга, кажи ми на која? -На Македонија? За вака да ми се враќа? За кога ке појдам во болница да ми ја побараат електронската книшка, а кога истата ке им ја дадам да ми ја побараат обичната? За кога требаше да ме шијат рекоа дека нема потреба, а крварењето не престанува, па после да кажат дека немале конец? За да ми викаат дека имаме ефикасно и непартизирано судство а спорот го влечиме веќе 3 години? За обичен документ кој до вчера беше бесплатен од денес да се плаќа по 100 денари во банка, и ако сакаш повеќе да земеш не смееш да ги уплатиш на иста уплатница?

Драга, ужасна ни е целата држава, целиот систем, целата Македонија.
Почнав веќе да ги оправдувам и бранам сите оние кои зедоа бугарски пасоши само за да избегаат од мизеријава.

Жал ми е Македонијо, посилни се!

Е Кајгано дај боже после Црногорци да се понашаф како у вицеви за њима, да ги мрзи тројку да даеф,слободно да промашиф...
Би кажаја чул ме господ, ама фала богу не постои господ : )))
За кого? За тебе Кајганооо!!!

Драга, еве веќе три дена откако почна тортурата. Како продолжува изгледа ќе ме снема за некое време.

И знаеш шо? - Во моментов ме иритираат луѓе кои велат, леле сакам да ослабам, дебела сум бла бла...
И јас викав вака. А сега од проблемиве цели три дена сум јадена замо две праски и мноогу чаеви.
Затоа велам, ако продолжи вака ќе останам само на коските и кожата.

Ако се среди ова, во животов НИКОГАШ повеќе нема да си скратам од јадење поради глупости од типот дебела сум (а уствари не сум)! Лигавење во боја!

А јас се прашував...од каде сплетот на ситуации доведе до тоа да отидам на 3 одмори летово? Не да се одморив, се преодморив.
Ама еве што ми следувало...па затоа било тоа. Да се одморам, да соберам сила.
И сега пак сум како издишен балон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom