Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајго не спиеш? мене комарци не ме јадат денес фала Богу ама мене ми се јаде...а види сат нема смисла сеа да се јаде нели? него слушај песничево....мене уште не ми е здосаден замисли....:love:

Драга,
погледни бе колку е саат ! :D (иначе, ме нервира кога некој употребува бе,ма,амори,абе..:cautious:)
си пишувам, па ќе избришам, па пак ќе напишам некоја реченица, па ќе избришам друга..ахххх нека заврши ова чудо побрзо, ми се смачи веќе! :unsure:
и аман, уште еден пост ако ми излезе на почетна на фб со мајли сајрус (или како и да се вика) и нејзината изведба на некои си награди таму,ќе се фрлам од терасава ! аман, зарем има некој што го интересира тоа :eek:
:LOL:

Драга ...

многу ме потресе новата фризура на Ријана. :eek:

драга
многу е јако коа ќе те разбудат во 2 сабајле, пијани, и ќе те прашаат дали шурикен тосот прави физикл или меџикл демиџ
а уште појако е кога ќе кажеш мислам меџикл (пошо не знам кај терам коа ќе ме разбуди некој така) и ќе ти речат абе кажи ми сигурно...
и најјакото е што после едвај заспав
пак да не го гасиш телефонот анон

Господ здравје да му даде на човекот кој живее во близина на школото што ставил толку лесен пасворд на вифи. :cool:

Драга К... си го најдов мојот нов денешен хит песнава излезе пред само 1час и ја фатив :cool: Иначе на мира си седам на нет кафенцето до мене сонце зад мене има само што се вратив од 3та смена... не ми се спие малце да се подружиме кајганче па после ќе одам да си спијам :)

vakvi trakichki od sabajle so cigara i kafe ti produzuvaat zivot... zimi edna majka!

Kajгано, да знаеш што ми се случува во моментот има и ти да плачеш со мене.
Јас ова што го минувам, незнам ти дали би го поминала драга. Иако имаш волку членови и поддршка.

Што те замолив за таа желбата да ми ја исполниш...ти обратно правиш. Уште толку влошуваш се`
Помогни ми мори...дај ми прсте - ти ветувам нема да ти земам цела рака! :)

Stanav rano I mislis kako da ne sum spiel svez svez ispraven kako elen hahaha fino lepo kafe mafe u 7ipol naocare crne kosilka jeans lakovani cevli I cel den kulturni raboti moralo da sum sreden e aj dobro inace novk staro so znam nema osven deka nekoj ne ni naviva alarm a nekoj naviva I pred alarm e stanat jbg koj kako ke si naredi pak imaj nice day kajgii

ши да ти кажам 10 мин пишам бришам....малку ми е мака шо си одам,ама па и среќна сум таму бе кајги...измешани чувства....знаеш ги свакам мама и тато,од две керки ни една не им е дома....ама па кајги нека малку глумат бе не толку јасно да дават дознаење дека им е мака,ми уништуват расположение....денес со татко ми убав муабет си направивме,изгледа и он свати колку неговата галеничка пораснала :D синоќа мајка ми дојде у соба сакала до мене да си спие :pipi: сабајле ја осетив како ме бакна :love: офф бреее знам дека денес ке си заплачам знам знам....

Грдо е да ти се здрви вратот, а уште погрдо е тоа да биди во страна. Сега комотно можам да глумам како некоја пореметена будала во некој филм, движењето го имам. Hollywood, sign me up.

Девојкава/сликава е перфекција.

944233_10201030351915367_391414771_n.jpg

веројатно ова не се рачуна ко манијачење со оглед на тоа дека сликава и` е стаена ко public. :)

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈјјјј

Ако некогаш сакаш да се запознаеш себеси треба да го одбериш патот на воинот и да се впуштив во најдлабоките нивоа на твојот страв.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom