Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајганче!
Ле-ле, ле-ле, ле-ле! Почнаа нервозите, паниките, стресовите. Што е уште потрагично и додава бензин на огнов, уште една мака во облаче ми бдее над глава и сум во ПМС. Сума сумарум = темпирана бомба. Најдобро би ми било дома да си седам за да не утепам некој рандом човек на улица :unsure:.

ДК,
Моментално сум на работ на нервен слом со се што ми се дешава.
А и ова го фатив случајно на ТВ и срцето ме заболе, не можам да престанам да плачам :place:
Таков е животот, на некои им дава повеќе отколку што им е потребно, на други многу помалку од доволно.
А и ја никад не сум била толку чувствителна да го е*ам.

Д.К.

Другарите, поточно децата (пошто се многу) од маалото се собравме сите како во старите и добри времиња како мали ко игравме фудбал. Се чувствував како да сум на ЛШ натпревар, толку бев задоволен што повторно игравме заедно.... но истовремено бев и тажен затоа што веќе секој замина по свој пат и не се дружиме веќе така како порано....

ИИИИИ!

За арно нека е смеењето да сме здрави и живи! :D

Драга К...

Неочекувано денеска нешто ми збрмчи во мозокот со братучет ми купивме тортааа :pos: само се поставува прашањето колку ќе изедеме? Јас едно парче најмногу :D а др врска немам кој ќе го јаде :icon_lol:

ДК
Иако се ме боли денес нема да се жалам. Ништо речиси не е како што треба ама веќе не се жалам јбг то е то.
Инаку се сместив во студентскиов, мал дел од ланска екипа е пак таму, доста народ нов па ќе видиме како ќе помине оваа година.
Факултетов, предметот кој треба да се полага и подготовка на дипломска се е статус кво :unsure:
Ми се спие ми се плаче, да апнам нешто и фаќам креветот оти веќе сум готов :sleep:

Оплескав знам, али се надевам дека ќе има шанса да го поправам тоа. Човечки е да се надевам...

Оти слуша турбо,ете за тоа не а бива ! :icon_lol:

И демек фраер те боле мадето оти 1-2-3 септември си го ладиш а а а ? :D

после ќе биде ле ле....на почеток јајца се тресат,газот ќе се поте. :cenzura:

сите duude why so serious.....

напето......

Кајги куферо е пакуван ич да не се секираш :pipi:..и ајверче си земах у колта имам место :pos:...јас возбудена срекна а истовремено и малку тажна за 5 сата си одам...две моми у кола екстра (y)...ич не ми се спие така да се договорив со пријателката до Белград она возе ( јас спијам) од Бг до Словенија јас возам (она спие) мада искрено не верувам колку ке се спие...знаш колку ке биде интересно еваааа ко си идаме не осетих кога стигнах :D само незнам зашо јас секојпат ко треба да патувам сон немам...арно денеска се наспијах па ке ме држе малкичко...првата утамица на наште утре нема да ја гледам...ама затава тама у Сло некој мислил и на мене па ми земале карта за Македонија-Србијааа :vozbud::vozbud::vozbud: додека не ми се преспие ке си се дружаме кајги...:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom