Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
си чула за талкач?
хах, денес јас талкав низ своите мисли........скоро цел ден и многу интересни нешта најдов , којзнае каде биле скриени до сега
ај доста е, да не испадне ко монолог
патем...,,,многу љубам да веслам

Драга К...

Знаеш како викаат кога некој сака, сака... се останато е само чист изговор... Токму така и во овој случај... :) Тоа е тоа... со сила убавина не бива нели?

Инаку немам јадено од вчера а и немам апетит сега а знам дека вака не е океј што не јадам... ама ајде ќе земам после нешто ќе каснам...

Сакам да споделам нешто интересно и смешно со тебе Д.К... глеаш мислам само на тебе? :love:

Зошто е најдобро да позајмуваш пари од песимист?
– Нема да очекува дека ќе му ги вратиш.

Драга,
Што правиш кога ти е тешко, а од единствените две личности со кои можеш да зборуваш за тоа те делат стотици километри??? Цел ден гмечиш благо и чипсови, а после цела вечер повраќаш и речиси забораваш на првичната причина за твоите маки :sick:

И уште нешто...
Ме додаваш еднаш за пријател на ФБ-те одбивам. Ме додаваш втор пат-те одбивам. Трет, четврти, петти пат-те одбивам. Што би те натерало да мислиш дека шестиот пат ќе те прифатам? :cautious: Тоа што имаме 50+ заеднички пријатели не го менува фактот дека не те познавам, не си ми пријател, и не си ми потребен во листата на пријатели на ФБ. Тој +1 лајк на некоја слика или статус што би го добила кога би ја прифатила понудата за пријателство мене не ми менува ама апсолутно ништо во животот. Така да, фак оф!

И полагам утре цел божји ден, а не само што не знам ништо, туку немам никаква желба да седнам и да учам. Едноставно веќе ми е сеедно.
А и цигари ми снема, а дефинитивно нема по 12ти пат денес да се симнам и качам до 8ми спрат пеш.

И најбитно: ЕКВ-ЕКВ во финалеееее!!!! =D

Ајде поздрав.

Д.
дали има нешто полошо кога ќе ти сврти грб човекот кој ти е поблизок од брат, на кој си му верувал повеќе од татко ти, си го сметал за другар над другарите? :confused: :свиркам:

Urlamo, divljamo, gol kad zabijamo
Bog i domovina sve je što imamo
Kršno tijelo, o, malena dušo
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo
...
ponosni grlimo sportaše u pet minuta slave
Složni smo ko braća svake dvije godine
kad 11 plaćenika istrči na travnjake (y)

Пак за некое време кога ќе се отвори тема со содржина Скопје vs провинција извадете си ги очите, шовеебам

AnFem

1. Ја и ти несовршено голи, се капиме под Месечината. Среќа шо небото е стерилно вечерва и ѕвездите се со подочњаци, па додека ти ја тресиш песокта од неисончаното газе, никој не зјапа во твоите цицки.

Си го поштеди животот несреќникот.

2. Ја сакам фонетиката на твојата брановидна геометрија.
Ја сакам референцата кај папокот и свирепоста под неа.
Ја сакам неодлучната секреција на јазикот во допир со најлонската церада на протезата ти.
Ја сакам дезинтеграцијата на гетозираната и егзистенцијалистичка пукнатина со количество вискозна течност која не заборава пентрација.

3. Месечко е геј? Луна е курва? Некој свршува лавовски. Кромиларот на мозочните комори си иба мајката.

Дрхтиш!

Словенка варварка си, но едни цицки шо имаш - сираци.

Се гушиме во херметизам. Ми треба пијачка.

4. Јадрано. Какофонија на тестисите. Не се отповикуваат при мобилизација. Мафни им.

Љуља морето во едноличен ритам. Ајкули у розе корсет се ебат на велико.

Аца Лукас во цветен принт. Ареал на ларви од Украинки. Блуд.

Naporen den bejb mnogu naporen kaj bese sa mi pomognis ma kajgano ....
Umoran od zivota su I to kako nego ostaj toa od umor nekad I ne se zaspiva znajs neli mmmmm zatoa utre ke kuliram kao list ns vetru yeah a od dr den zdravo sednuam da ucam I tocka. Fsla na islushuenjeto prijatno kajgi

ДК
толку сум омалаксан шо едвај пишувам, реков нема да се нервирам али не бива и не бива. Тешко ми оди со обврските бидејќи ги имам премногу и едвај стигнувам секаде. Зошто бре се вакви луѓето, пријатели на татко ми ми свртија грб а му имам бркано работи со струкава на сите скоро му поминав елаборати преку ред и му ги легализирав куќите. цццц народов не е да му помогнеш, едно здраво денес реков ќе направам со еден од нив брато избега ко ме виде :facepalm: небаре нешто ќе му земам:mad:.
Ај неговите такви, ова моите пријатели сето за од корист, дури му требам тука сум инаку еден се нема јавено барем лик да направи и да ме слушни дали сум добар и до кај сум :tapp:.
Туку то е македончето, чурук народ сме и не заслужуваме да живееме подобро од ова.
Ај одам да спремам CV чунки за работа ќе аплицирам и јас ако се можи да пивнам од државна чешма :D
P.S Natural-girl како ме пристрви со јадењето....ова оди во бодибилдинг подфорумот во темата за исхранта постирај го :)

Да ти посветам една песна пошо насловот кажува све..

И тоа..ај дај утре да тепаме да се расположам.
Добра ноќ :)

Sometimes pravis nesto so ne e razumno....mrzneenje na terasa u 12 .... Posto zasto te boli dundata...se desava....mn cesto. Krajot e dalecen,vrede li ?

Taka trebalo....krivica ne se prevzema prejako e.

Sent from my HTC Desire C using Tapatalk 2

Кајг, ја стварно ќе треба да спијам а? Дури и така се осеќам. Иначе кое е чувството кога после прв ден на работа земаш одмор (пошо цел ден и ноќ си завршил работа од 3 дена) па прееска влага шефот сабајле ја мавам God Of War на сонито... пиеме кафе и ми вика ајде да ја средиме апликацијата...
-Ееее, ја завршив
-o_O кога бе?
-Вчера и вечерва
-па ти си луд бре... оди легни си...
- naah ќе частиш пица и ќе си играм God Of War цел ден.
и части пица, и се расипав од играње (башка то прв пат на конзола толку да окапам али гејмингот дефинитивно добро ми дојде) и добив одмор. Абе шо, уште плата ми фали и никој ко мене :D
Е сеа коа ќе подразмислам, не сум спиел некој 3 дена минимум, и дека некако почнува да ми се спие. Али се средив се на се, изглеа гејминг ми фалеше толку долго време :) сеа пукам торенти и валда ќе спијам...

(Тоа валда никоаш не е сигурно :D )

п.с. песна ќе забораев :)

IT'S JUST ONE OF THOSE DAYS!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom