Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
I'm the bitch you hated, filth infatuated!!
I'm the pain you tasted, fell intoxicated!!

YEAAAAAAAAAAHHH !!!!!!

Кајгано алоооооооооооооооооо пишував цел реферат цели 5-6 мин. и ти ми викаш дека си била непослушна :mad: Лут сум ти :icon_lol:

Иначе Драга К... и официјално сум парнтер на јутјуб плус имам спонзор тоа е бонусот :cool: на пат е уште еден договор но за тоа ќе подразмисли малце повеќе но како и да е ова е одлична работа. Бидејќи кога сите не веруваа во моите цели сега нека видат и еве им доказ и докажав дека кога сакаш нешто ќе УСПЕЕШ ! е така кајганче ми се наполни срцево :love: Бидејќи многу сакам да им докажам на сите оние кои не веруваат во мене баш сакам да им ги видам сега лицата нивни, да ја видам таа реакција нивна. Сега нека им е криво и нека си ги повлечат сите тие тези дека не можело ова не можело тоа а и да чуството кога ќе успееш во некој проек САМ! е најдобро нешто!
1233.png
Ова е само малиот дел другиот дел е деловна тајна :cool: Така да со господ напред ќе успеам и во другиот дел од мојот план. :)

Иначе фала на прашање одлични сме :cool:

а и да никогаш не се чудам што гледам чудни луѓе, но им се чудам кога си мислат дека успеале да те излажат, а не знаат дека намерно си ги оставил со мислата, дека им веруваш во нивната лага .

Attachments

• 1233.png
    1233.png
    4,6 KB · Прегледи: 26
И туку така, паркот на могилата стана омилено место за вршење на самоубиство, 2 самоубиства за 2 години. Не лепе ова, опрајте се деца.

Kajganke mori pa zosto moram da bidam od cekacite ne mi e jasno
a so ne fanam ja edna cekalna da otvoram neli mi e najpametno
NE E FER BE !!!
Ke izdrzam jas i onaka sum staven na dobar test denovive ama ke go pominam ke dokazam
imaj ubav den kajgi iako mene i ne mi e bas dobar ....
kissove picove

1255184_10201313318426771_500042907_n.jpg

Ме утепа сликава.
Ме утепа.

kajgi.PNG
Кајги ма, ти пак непослушна а??? Додуша какви се луѓе трпиш, добро е и што не си полудела досега. ;)
И мојот сервер откажа послушност и еве цел ден сум у кревет, баталив и факултет и испит и се. Само лежам и размислувам. И знаеш што сфатив? Кога-тогаш ќе мора да биде подобро. Оти полошо не може да биде.
Ајде поздрав, убав ден.

Драга, прочита ли за тоа момчето од Германија, што ја запросил девојката кај нас во Македонија.

Јас да му препорачам да си ги повлече зборовите...
Сакам мојата врска со Kаролин да биде силна, цврста, топла како што е Македонија и како луѓето овде, сакам сета поврзувачка енергија што зрачи од вас да биде темел на моето идно семејство со Kаролин

Ако посакува ваков да му биде животот со идната сопруга...слободно нека дојде на ден-два во наша кожа.
Затоа велам, нека си ги повлече зборовите, по со време. :tapp:

Драга,
Значи се отрув со песнава. Ретко мене да ми се допадне нешто наше. Ова е голем исклучок.

Иначе, при крај е испитната. Уште 5 дена и официјално ми почнува летото. Не се зезам. o_O

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom