Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Таман помислив дека тоа ќе биде последна средба со нив после толку време,ми кажуват дека не ставиле печат утре пак да се вратам :tapp: :pos: идиоти бе

У последно време многу домачински се осеќам,од дома немам испаднато..... :D

Го слушам Чет Бејкер на работа додека куцав нешто. Влегува повозрасен човек и ми вика. Намали малку да ја чуеш душата на згрбавениот Бејкер.:) И така со него си разврзавме едно чудо муабети па влета и Дејвис и Колтрејн и на крај и предвидената работа ја завршивме и шефица задоволна, а јас среќен, дознав уште по некоја информација за луѓето чии звуци ги конзумирам секој ден.

Убав ден, нека има почесто вакви.

Кајганче!
Конечно наидов на разбирање од другаркиве, ќе ме пуштат вечерва дома да ја преседам :)). Сакам повеќе време со семејството да поминам, конечно да ги седнам мама и тато да ги гледаат сликите (сестра ми скришно седнала на пц и ги изглеала, морон -.- ), да им раскажам уште некоја интересна дешавка и впечаток :).
Цигарите полека но сигурно ги намалувам, но не се гордеам се уште ради големата самокритичност ваљда. Плус отсекогаш според мене било подобро другите да ги приметат моите подобрувања наместо јас да се фалам за истите.
Помислив дека сум адаптирана на средината од кога се вратив, но лежејќи прееска (затоа што не можев да заспијам, сестра ми го тресеше станот со појачалото) сфатив дека се уште сум хаос. Една работа ќе завршам, уште две нови ќе ми се тупнат и така секој ден.
Очајно сакам денот да трае повеќе од 24 часа за да се потшишам, да го средам плакарот, да направам уште една крвна слика, да пишувам дипломска, да исфрлам негативна енергија со вежбање, да залепам зрнца кафе на тапетиве и мал милион други ситници .
И вечер ќе си легнам порано за утре да станам на време и да слушам ППП, ми фалат да се изнасмеам асално :))).

Стасувам пред неколку саати, и гледам го нема томи... а колку сакав да се изгушкаме :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ДК
Уморен сум и преку глава ми е дојдено во последно време од се, комшииве од немачка си го ладат и си пуштиле музика од која ми потече глата. Како е можно да слуша истовремено турбофолк, рап, народно и комерцијала порандом вкус на музика немам видено.:tapp:
Нешто слабо ми памти тиквата во последно време и уште послабо ми размислува вика ладењето слабо и брзо загрева.
Многу планови, уште послаба реализација, додатни проблеми ех да можам да бидам пак малечок и безгрижен кога се сите покрај мене и не се замарам за ништо.:свиркам:
А народов околу мене пак се знај само за пред нив не си знат, за кај мене сите експерти шо да сум напраел и како а кај нив не гледаат како му е, Свој леб јадат туѓо гајле берат глуп балкански менталитет. :facepalm:
Механичариве мн курнази бре, климата ја полнев лани во август месец, ретко ја пуштам бидејќи претежно и на ладно ми иди да возам и гледам денеска пак нема фреон не лади мајку му ебам нивна, а реков че се шетнам викендов шо иди до охрид да го зирнам, абе за на гилотиње ова македончето.
Хејтер станав да си ебам беснио и јас на се мана најдувам ама шо да прам реалист сум :eek:

ДК ти текнува дека другиот јас ми рече: You want this too much, you'll fuck up... ?
и го отерав у курац...
сега знаеш што ми рече: told you so...
значи секогаш кога сум среќен или пробувам да сум среќен абе морам да заебам нешто. Макар и на најбанален начин, едноставно морам. Не вреди ништо веќе, едноставно пак ме пеплоса... Изгледа пак ќе сум назад на мојот стар мизерен живот, трета смена, пиење до сабајле, тотална непродуктивност... абе што се нафаќам на работи, сакаш да помогнеш а секогаш ќе упропастиш нешто. Упропастив нешто големо... за ништо, ебени два клика, за кое кога би сакал би зел уште одамна... Have you ever wished you had a time machine? I wish I have a shotgun...

I'm sorry...

Кајгано. Мразам глупави машки. НАИВНИ.
Седев во машко друштво. И му го слушам муабетот.
Некоја ороспача тешка. Ами фино било девојчето. На место!!!
На кое место брее. Ало.
И планирал за женска да си ја фаќа. Па незнам што изненадување и спремал, заслужено било девојчето...Оh, you stupid thing!

Тие таквите почнаа да вредат. Да се остава срце на терен за нив.
А ние што сакаме да ја погодиме, да бидиме примерни девојки, на место во права смисла на зборот...ништо не чиниме.
Или такви што незнаат да ценат не грабаат. Џабе не ја кажале поговорката - Убавите круши свињите ги јадат!

И ми дојде до преку глава муабетот...ум за друг пат :pipi:

Драга моја,
Што баксуз ден ќе беше а?
Ама ако.
Мене и тоа ми е смешно.
Поздрав.

A овој па StormRage нешто ми се заканува :/

Dear K, this is the day I die!
969615_637067059644449_1626693403_n.jpg

:notworthy:

Se nadevam deka ne e vistinita pricha pesnava... dlaboko se nadevam...

Драга К

Него што да ти кажам сум за зачудел како може девојка од 23 години да свиѓа еден цела недела да окапува на мобилен по 3-4 часа дневно да кажува дека толку има заеднички работи и после една недела да ја снема :cautious: значи стварно некои работи човек не треба да се труди да ги разбере... е тоа на мојот другар му се случи и на крај испадна каша попара... нема везе... Тоа ти е тоа едноставно има и такви девојка кога ќе им е убаво ги фаќа паника...
Иначе фала на прашање добри сме си уживам во одлична музика :cool: патем како што е ред...

Добро песниче :sneaky:

Dobro e, sea ke mozam da si legnam da spijam ama iskreno da ti kazam se zagriziv malce. Skoro dva dena ni traga ni glas.

Imalo gospod.

Inace dobar :D

Kajgi ZNAM TI FALEV duri mu falev i na nekoj osobi so znam deka stvarno mu falev :D
i'm back i sum pod impresiiii ... mrtov umoren sum nenaspan od predolgoto patuvanje ali se isplatese ...
Ludo leto , zurki , tikvi pijani , jaki curi , besni flizuri , picina so pricina , coctelcinja , sexovi ... vdisuvam i se prisetuvam sakam da se povtori ... SAKAM
ke se druzime kajgi idam da spiam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom