Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгано,

Знаеш дека не е во ред со тебе и со цел ебан свет кога ќе почнеш да бараш туторијал на youtube за тоа како да пришиеш копче на кошула и тоа има повеќе прегледи од што може нормален човек да си замисли.

Драга, зборон (ако може да се нарече збор), пошто, пошо, па тоа све треба со закон да се забрани.
И исто така на Уставен би ги предал, и машките кошули со кратки ракави. По свадбарско нешто, нема, дефинитивно нема!

Коа и да се уклучам на форумов, имам некое гадно чувство за некои членови тука, се трудам што повеќе да ги игнорирам.... :гик:

И мене ме фати оваа сајберска зараза, на некој начин да се замарам....

Еј ти 4ик,

Ма дочекав и мене да ми се пуштаат со фориве за нуклеарно оружје. А мислев дека само по интернет кружат. Значи, магнет за дебилни фаци.
А, бе, дечко, бомба била јас или не - алармот ми е поддесен, секундите се одбројуваат, имаш 10 да те снема од тука пред да те разнесам. Папаппааууууу!

Свашта.
Ми треба нешто. Ново. Возбудливо. Адреналин.
Ново, клучен збор.
Ќе почнам од гардероба. Став. Нова фризура. Нов круг, и квадрат.
Нови тајни?
4ик, очај ми е на прагот.

Ај сеа гитла before the alarm goes off.
:cautious:

Кајги утре одам да се запишувам, глеам до сеа само 5 души се имаат пријавено. Со 94 поени шанса нема да не ме примат а? Шо викаш?
Држи ми среќа да си погодам некое станче.

Многу драмење на метар квадратен...
Многу!
Мрачење во сегашно време, што би рекол Професорот.

Опррррррррр чукш, излези Дорчо од шепурката.

Ден за памтење! Бев во викиншко село, пиевме од сѐ по нешто, скокав на трамболина, возев чамец со мотор и волан(шоверот беше толку пијан, што ми дозволи :pos:) , паднав од велосипед за двајца(затоа што пробав да го возам сама, а не знам ни обичен)... Лошо ми е и цела сум отечена и модра. Ама убаво ми е! Ко преживи, причаче!

Денот го завршив овака

SAM_1784.JPG

Сега седам пред бунгалов и уживам во дождот.
... А муш ми го оставив дома, како права феминистка!

ДраајКано видесмо Нло над зграду
ама колко и да личеше на бедан аџитепско селкси протиф комарци , ипак е нло, мноо беше чудан тј селски авион, нло..
што и да е : )
кој фар имаше, цела селска задруга ,ептен
ја га бања телефон у Трпејцу, затој не ти га сликна
еве га пуни трокира, ајде Ашо тебе не ти може ништо вода езерска

а за Трпејцу не ти кажују, иди види си
: P

колку е јако кога знаеш некои работи што не ги знае асистентка со 10,00 просек :p

пола кадар од факултетиве треба да лета, најозбилна сум. :tapp:

Нејќум:
-перфекционисти (ентропија and stuff, u know it)
-принципиелни луѓе (магарево е повеќе принципиелно од нив, поимот принцип е воведен во природните науки да се олесни објаснувањето на некој феномен, па некој умислен си земал за право да го користи за опишување на неговите бла бла незнам ни ја што. Важна напомена, принципот важи само при одредени услови, а ги промениш условите равенкиве се усложнуваат, влегуваат и други променливи)
-хипокрити (ова бе, произлегува од: или следи, или тргни се од патот, како и од нашево: секој си го врти по свое).

Јас сум крајно накурчен, не ми месецот бе, па што!

комшивката се опраи. :)

Поздрав,

хомоген анизотропен дисконтинуум

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom